Mint azt megírtuk, Sukoró-ügyben a Kúria jogerős ítéletében három-, illetve 2 év fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot. A hajtóvadászat újabb állomása arra késztette az egyik “vadat”, hogy közösségi oldalán reagáljon az ítéletre. Alább olvashatják teljes egészében.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
hát ez, ami abszolút bizonyító erejű esete és szégyene a magyar jogszolgáltatásnak... ezekkel a fidiótákkal már száguld az elszabadult hullámvasút... Hogy fognak nyivákolni, amikor méhszarost, rogánt és a többi bűnözőt bíró elé állítják... ? Hát még akkor, amikor a M.kir. Kúria bírói tanácsát handó tündikével az élen vezetik el bilincsben...
quadrocopter
Ami az eljárásjogi jogsértéseket illeti - Strasbourg!
Márpedig ahol eljárási jogsértés történt, ott az elnarasztaló ítélet is jogsértő!
Ludmilla
kúria ,kúria...majd jön a nagy összegű kárpótlás,amit azoknak kellene fizetni,akik ítélkeztek,a kúr iák
Béla333
A moszkvai ingatlan ügy ítéletében meg felmentették őket is! Ott nekünk, adófizetőknek kellett volna tolvajt kiáltani! Biztos ott visszaosztottak a Fidesznek!?
Sukorónál meg biztos elfelejtettek osztozkodni a lopott holmiból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.