Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció alelnöke - úgy tűnik - eltanulta a Fideszes kommunikátoroktól az ellehetetlenítés aranyszabályát. Kálmán László közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a visszásságra, ami az alelnök közlendője és az igazság között húzódik.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ejnye-bejnye Kedves Varosi Kurir, a mandinert teccik idezni???

Mert nem a mandinernek adott egy nyilatkozatot Fekete-Gyor , hanem valamelyik masik organumnak, es akkor bizony azt mondta, hogy a Nolimpia sikere utani kovetkezo projektjuk a III/III aktak nyilvanossa tetele lesz, es elso lepeskent partot alapitanak, amivel 2018-ban be akarnak jutni a Parlamentbe. orban megdontesen egyenlore nem gondolkodnak, mert az tul nagy falat lenne nekik.
Vagyis Vadai Agnes egyaltalan nem hasznalt semmifele fideszes eszkozt, csupan felidezte a Monmentum vezetojenek a gondolatait.
Mi a bajod ezzel? A Monmentum TENYLEG nem akar kormanyvaltast - 150 fos indulos tagsaggal?
Béla333
Vadai a DK "kömény magjához" tartozik!
Neki nem igazságot kell mondani, hanem azt, amit a DK-s fanatikusok hallani szeretnének!
Ha az köszönő viszonyban sincs az igazsággal, akkor is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.