Tizenhárom embert állítottak elő a rendőrök egy pubból. ülföldi turisták lehúzása miatt 13 embert állítottak elő a belvárosi rendőrök. A nyomozók adatai szerint másfél év alatt legalább 19 külföldit károsított meg a bűnszövetségben működő csoport, amely így legalább 3 millió forint plusz bevételre tett szert. A szombat éjfélkor megtartott akció során a rendőrök összehangolt ellenőrzést hajtottak végre a Váci utca egyik pubjában. Ekkor érték tetten az alkalmazottakat, amint két turistánál jóval az általuk ténylegesen fogyasztott érték felett számláztak. A nyomozás során feltárt adatok szerint még januárban egy koreai férfinek 623 ezer forintos számlát állított ki a pincér. Miután a turistánál nem volt ennyi pénz, elkérték az útlevelét, bankkártyáját és egy bankautomatához kísérték. Az elmúlt másfél évben ugyan

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hogyan lehetne kiírni a nevüket? A jövő héten már a fideszes rezsiszilcsi rendezvényét biztosítjá, ha véletlenül valami szabálytalanságot fedeznek fel a kiszolgálásban. Esetleg a kisrendőrt rúgják ki amiért rontotta a boltot.
karma1
Tessek mondani, kedves police.hu, miert nem lehet kiirni ennek a pubnak a nevet a cikkukbe???
Hiszen tenyekrol szamolnak be , amibol kiderul, hogy evek ota bunszovetkezetben kovetik el a disznosagaikat! Nemcsak az artatlan turistak lehuzasarol van szo, hanem az esetleg teljesen tisztessegesen mukodo tobbi etterem erdekeben is, ami a Vaci utcaban mukodik, hiszen azok nem huzzak le a gyanutlan turistakat!
Ha nalunk ilyen elofordulna, az orszagos nagy napilapban irnak ki a rendorsegi hirek alatt az illeto ceg es az elkoveto szemelyek adatait.
Miert kell ezzel az aldemokratikus titkolozassal az egesz magyar belvarosi turizmust lehuzni a beka segge ala???
division
@karma1: Nem lehet kiírni, ahogy egy elkövetőnek is csak a monogramját szabad. Jogaik vannak (sajnos).
karma1
@division: Az a baj, hogyha el fogjak oket itelni, akkor sem fog kiderulni, hogy kirol volt szo, es ez a szemetseg.Azert a Vaci utcaban van egypar etterem, na, akkor most melyikben tortent?
Tudod, ez olyan, mint amikor a suliban egyvalaki nagyon rossz volt, es a tanar megkerdezte, hogy ki volt az, aki rosszalkodott? Mivel az illeto nem lepett elo, mert ver az mar nem volt a pucajaban vallalni a felelosseget, igy az osszes gyereken rajta maradt a gyanu, vagyis BARKI lehetett az osztalybol. Es ennek az arnyeka sosem mult el az osztaly feje folul.
Megjegyzem: nalunk csak egyszer volt egy ilyen eset, igy a dirink az osszes fiut felhivatta az igazgatoiba, sorba ellitotta oket, es egy osztalykonyvvel az elsonek adott egy fulest, a tobbi meg jol egymasnak koccant - egy eletre megtanultak, hogy felelosseget kell vallalni a tetteikert. Ezutan akarhanyszor valanmi simlis dolog tortent, mindig meglett a tettes, mert a kollektiv buntetes nem igazsagos - viszont rendkivul eredmenyes volt...:o))))
nezelodo
Hogyan lehetne kiírni a nevüket? A jövő héten már a fideszes rezsiszilcsi rendezvényét biztosítjá, ha véletlenül valami szabálytalanságot fedeznek fel a kiszolgálásban. Esetleg a kisrendőrt rúgják ki amiért rontotta a boltot.
division
@karma1: Én is kiírnám a nevüket, de még a képüket is melléjük tenném.
karma1
@division: Igy barmikor barkivel megteheti a kovetkezo alkalmazotti garnitura. Ha a tulajdonos nem valtozik az etteremben, akkor ennek a lehetosege komolyan fennall...Csak az alkalmazottakat fogjak mindig elkapni a rendorok, de a moral (nelkuliseg) az mindig ugyanaz marad,... Rettenetesen rossz dolog ez a hazai turizmusra nezve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.