Iszonyatos megállapítások a kormány egészségügyi jelentésében. Harmadik világbeli állapotok vannak. Rosszindulató daganatok miatt bekövetkezett halálozásban Magyarország áll a legeslegutolsó helyen az egész Európai Unióban – írja a Napi.hu az első magyar egészségügyi teljesítményértékelés alapján. Ezt a felmérést az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) koordinálásával minisztériumi munkacsoportok rakták össze. Az összegzés szerint hiába enyhén javuló a tendencia, Magyország lemaradása csak nőtt az európai átlaghoz képest a legfontosabb halálokok terén, például a keringési rendszer betegségei miatti halálozásban, a nők körében számos daganattípushoz köthető halálozás esetén (méhnyak-, mell-, gége-, légcső-, hörgő-, tüdőrák), a férfiaknál pedig a vastagbél- és a végbélrák esetén. Ennek jelentős részben a pocsék ellátórendszer az oka. A jelentés szerint 2014-ben egy jobb ellátórendszerrel, azaz időben és megfelelő ellátással a halálozások 14, népegészségügyi beavatkozásokkal...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Megbaszhatja a tetves, rühes kormány a kurva anyját. Meg azok is akik rájuk szavaztak, hatalomban tartják őket, és tapsikolnak nekik. Rühes fideszállatok.

MRSA túlélő vagyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Clavigo: ...errefelé dito :=)...hál' istenkének...! :=)
Sámannus
@kokopelli: Isten áldja, aki átkozza őket.
Aki Én
Hogy is van ez? orbánt viktort az isten küldte nekünk? Érte mondunk imát?
justhpeter
@Aki Én: Amit az én környezetemben mondanak rá az általában nem ima, hanem vádirat.
Pálinkafőző Rézüst
Hogy rohadnának meg a fűtött gyepes stadionjaikkal együtt a rohadék tetvek... Népirtó élősködő férgek...
kokopelli
@Sámannus:...( tegnap 11:39 )
Én nem átkozom őket,nem is kívánok nekik semmit ,
...még levegőt sem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.