Az elképesztően kínos andorrai vereség után három nappal Orbán Viktor is megszólalt.

Az ATV arról faggatta a miniszterelnököt, hogy az Andorra ellen elszenvedett 1-0-s vereség után le kell-e mondania Bernd Storck szövetségi kapitánynak.

Az atv.hu-nak nyilatkozva Orbán Viktor a 8-1-es amszterdami vereség utáni helyzethez hasonlította a mostani andorrai kudarcot. A kormányfő szerint az MLSZ élén olyan emberek vannak, akik komoly tapasztalattal rendelkeznek a futball világon kívül is. Az a vezetés van az MLSZ-ben, amelyik a megsemmisítő 8-1-es amszterdami vereség után is megtalálta a helyes utat – emlékeztetett Orbán Viktor.

„Mindannyian abban bízhatunk, hogy Csányi Sándor elnök úr és csapata kellő mérlegelés után bölcs döntést hoz. Ebben van minden reményünk”

– zárta nyilatkozatát a miniszterelnök az atv.hu-nak.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az igazi kérdés kinek,mennyi suska csörög vissza a válogatottra költött pénzekből, na ez az 1 milliós kérdés!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Nekem az az érzésem, hogy ha csak Csányin múlna, már lemondatta volna!
papa.49
Az igazi kérdés kinek,mennyi suska csörög vissza a válogatottra költött pénzekből, na ez az 1 milliós kérdés!!!
bakegya
+Amíg az én dilimre költ a CSÁNYI PAPA addig azt csinál amit akar!!!-ércsük???
Ez megint megmentette a MAGYAROK ÁLTALA SZÉTLOPATOTT HAZÁJÁT A SAJÁT VALAGA KÉNYELMÉRE!
Köb Jani
Ez így ahogy elhangzik, a magyarok butasága, hogy ennyi falábnak még szurkolnak is, már a pályán dagadtra kellett volna verni őket, hogy kiábránduljanak a pályára lépéstől is.
3dwhite
Az igaz, hogy túljutottak rajta. (8-1)
quadrocopter
Ki a franc gondolta volna, hogy egy ekkora fociszopáshoz ennyi stadion kell!
Zeta
Annak is , aki, akik mostanában kapitányokat neveztek ki!
Akik meg nem eleg , hogy lopják az adózók pénzét még nem is arra használják , amire ellopják.
papa.49
@Cicamama55: A csányi tökhülye a focihoz, azért a magyar emberek vérén, verejtékén milliárdos lett maradt az aki volt TAJTPARASZT!!!
Perwool
Milliárdokat költ stadionokra, játékosokra, Storck-ra...a teljesítmény a békasegge alatt.
Persze nem lenne azzal gond, ha valaki a hobbyjára pénz költ, de tegye azt a saját és családja adózott jövedelméből. Ne pedig a keményen dolgozó kisemberek pénzéből.
A világranglista 4. helyezettjétől kaptunk ki, csak épp a sor végéről nézve, végül is csak egy góllal volt jobb Andorra.
Nessy
Nem kellene már az ajnározás helyett szigorúbban fogni a falábú fiainkat?nem milliós fizetés.Minimálbér, és ha teljesít, akkor jöhet a jutalom.
Sámannus
Le kell? Hát ez mi? Milliós fizetés mellet? Ki ad neki egy kanyit is?
A nyuggerekok a hibásakok ám, nem ő?
Ennek a f.szkalapnak jut, a nyuggerenek meg a várólista a kriptában.
Desischado
Alapbér, juttatás nuku, majd ha teljesítenek!
Cicamama55
@papa.49: Biztosan Csányi nagy előremenetele adta az ötletet Orbán Viktornak, hogy mára már az egész magyar sportot lefedje a Fidesszel! Az egyes sportágakba fektetett közpénzek vissza bírjanak csordogálni a magán zsebekbe...De Csányi az üzleti életéből szedte össze magát, utána jött a többi adalék. Én úgy gondolom, ő mindenből azt látja, mennyi suska van mögötte...Ha sok, akkor támogatja, ha veszteséges, lepasszolja...
Yeromos
Csak egyetlen megoldás van le kell váltani az elnököt és a szövetségi kapitányt is, és mindkét pozícióra ki kell nevezni mészároslörincet ő mindenhez ért a magyar focit is fel tudná virágoztatni.
papa.49
@Cicamama55: Azért azokat a családokat is kérdezd meg akiknél az apa öngyilkos lett úgy '92. 93 körül, mert nem tudta fizetni a hirtelen 3 % ról előbb 10 % . majd 18 %, később 25 % emelt törlesztőket, a picsányi ezekből az emberekből gazdagodott meg!!!
Neki is azt kéne mondani ,,az első milliárdjával számoljon el,, ő se tudna!!!
A hazugovics meg rátalált arra a csecsre ami ontja a lét, és ez a sport, ki is aknázzák rendesen!!!
Eladott Ország
Az MLSZ elnökségének 2015-ben megválasztott új tagjai: Balogh Gabriella, egykori OTP vezérhelyettes, aki az OTP vonalat erősíti a magyar fociban. Nyilasi Tibor, aki a díszfocista szerepét vállalta jó pénzért. Garancsi István a Videoton és a Market építőipari vállalat tulajdonosa, Orbán Viktor strómanja, valamint dr. Török Gábor politikai elemző, a Corvinus egyetem docense. Ő az, aki azt mondta, az idő a női focinak dolgozik és ebben teljesen igaza lett, merthogy nem a férfi focinak nem kedvez, az jól látszott Andorrában.
Továbbá ő az egyetlen, aki bevallotta, hogy nem arról álmodott gyerekkorában, hogy az MLSZ elnökségének a tagja lesz. Tegyük hozzá: mi sem. Aki 2010 óta – mint aki jól végezte dolgát – peckesen ül az MLSZ elnöki székében, és akiket 2015-ben beválasztottak mellé ugyancsak felindulás nélkül az elnökségbe, elindulhatnának lassan a kijárat felé. Ideje, hogy ők is levonják a tanulságot, vagy a konzekvenciákat, vagy amit akarnak, és menjenek a bánatos francba Csányival együtt.
Sámannus
@Eladott Ország: Ha a fizetésüket akkor kapnák meg amikor eredményes a csapat, egymás alatt is tüzet raknának érte.
Cicamama55
@papa.49: Meg még jó sokan...Matolcsi és rokonsága, s minden új banktulajdonos! Ők a nagy devizamegmentések után váltak bankárokká! Nem kell nekem sajnos más családban érdeklődni,mert nekünk is közvetlen tapasztalataink vannak a deviza hitelről, azóta is várjuk a póstást hogy csenget és telerakja a zsebünket, meg arathatunk, meg hű, meg ha! Rogánt naponta emlegetjük mi, keményen dolgozó kisemberek!!!
papa.49
@Cicamama55: Tökéletesen igazad van ebben, de nálam nincs senkinek mentsége aki benne van a bandériumban!!!
Cicamama55
@papa.49: Maximálisan egyetértek! De azt az arcátlanságot, amit a Fidesz művelt azzal, hogy aki nyerészkedésre használta a pénzt az 180 Ft-al átszámolva mellékzsebből kifizethette?! A több tíz, száz milliókat csak úgy előszedték?! Akik meg valóban rá volt szorulva, hogy lakást vásároljanak belőle, azoknak az életét ellehetetlenítették! Hány családi tragédia történt miatta?! Az ő lelkükön szárad!! Azok lelkén, akik közben pénzintézeteket csődöltettek be,a hatalmas létező/?/ nem létező?!/ vagyonok kimentésével, s utána saját bankokat nyitottak. Egy bűnbanda hálózat tett alá a keményen dolgozó kisembereknek!
Gyuri Géderről
Szerintem Orbánnak is le kellene mondani, mivel a kormánya ugyan olyan szarul játszik az ország pénzén, mint a focistáink.
Ugyan azt az élvezetet nyújtják.
kukac50
A focistáknak teljesítményük után kellene fizetést kapni! Aki tehetséges és jól dolgozik kapjon jó fizetést, de aki csak lézeng a pályán azt meg el kell küldeni vagy kezdők közé rakni.
Minek a sok stadion ha nincs jó focista Magyarországon.
Orbán meg mondjon le, ennyi pénzt áldoz az adófizetők pénzéből a focira, és ilyen rosszul fociznak semmi értelme ezeket fizetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.