A Kúria kedden kora délután kihirdette a lúgos támadás ítéletét: a korábbi ítéletet hatályon kívül helyezték, az ítélőtáblán új eljárás lesz. B. Krisztián előzetes letartóztatásban marad. Az indoklás körülbelül egy órán tartott. A Kúria döntésének lényegi oka az Index összefoglalója szerint: szerintük első-és másodfokon sem sikerült kétséget kizáró bizonyossággal bizonyítani B. Krisztián bűnösségét, és “valószínűségre bűnösséget alapozni nem lehet”. A Kúria szerint ugyanakkor a bizonyítás hiányosságai a másodfokon kiküszöbölhetőek, orvosolható az előző ítélet részleges megalapozatlansága, a kérdések megválaszolhatók, az ellentmondások feloldhatók, az ítéleti bizonyosság elérhető. Egy ilyen komoly ügyben, ahol a fideszes Mikola István unokaöccse, a Budai Irgalmasrendi Kórház volt igazgatója a vádlott, aki a volt barátnőjét injekcióval elaltatta, majd nemi szervét lúggal öntötte le, a kúrián a bíró viccelődni kezdett azzal a levéllel, amit bizonyítékként szerettek volna...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Figyelembe véve a kuria múlt heti döntését, továbbá hogy ki az elnökük, kikből áll: minden fideszest és rájuk szavazót meglocsolnám lúggal. Oszt' oszojjanak.
qxy
Vagyis érthetően,
Nem szart a kútba . Csak mellé és bele lökte.
Vagyis, ő nem hibás.
Aki hibás az a Kurva kúria meg a Magyar törvény és a tiszteletre nem méltó Főügyész úr.A végén a nő lesz a hibás mert csak ki akarta önteni a lúgot és az a hülye liba, oda tartotta a trüsmüsét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.