Írogatok. Kiírom magamból a véleményemet, a dühömet, a fájdalmamat, a vágyaimat. A Facebook segít ezt megosztani másokkal, már amikor jól működik. Mostanában ugyanis egyre többen panaszkodunk arra, hogy letiltanak, korlátoznak, de érdekes dolgok is történnek, amelyekre nincs magyarázat. Két írásom népszerű volt. Az egyiket 7. 000-nél, a másikat 10. 000-nél is többen olvasták. A harmadikat nem sikerült megosztani. Noha én úgy láttam, mintha ott lenne minden csoportban, kiderült, hogy csak nálam látszik, másoknál nem. Majd pár perc múlva a Facebook le is tiltott, és egyáltalán nem tudtam sem kommentelni, se megosztani, béna kacsaként csak privát üzenetben kommunikálhattam, így a barátaim kezdték osztani az írást. Néhány nap múlva több helyen, több példányban is feltűnt, de úgy, hogy már csak az látta, aki hosszan görgetett lefelé. Azt hisszük, ha megosztunk valamit, sokan látják. Pedig csak páran. Gondolj bele, hány ismerősöd van, és ezek közül hányról látsz az idővonaladon új...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
És mennyien nem merik leírni a véleményüket, mert féltik a családjukat - nem önmagukat - a mocskos modern kori ÁVÓ-tól !
Nem pszichésen, hanem valóságosan !
nyanya001
És mennyien nem merik leírni a véleményüket, mert féltik a családjukat - nem önmagukat - a mocskos modern kori ÁVÓ-tól !
Nem pszichésen, hanem valóságosan !
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: naja, hogy radai rossebb esne beléjük a rühesékbe...
Pálinkafőző Rézüst
@simmering73: nem! Új Magyarország! Hogy gebednének meg akik beszopják a göbbelszi propagandát...
cikicakk55
Amit írok most abban nincs politika. Azt én is észre vettem,hogy a facebook variál.Ott az utóbbi 4 évben egy cikkhez,vagy beíráshoz sem szóltam hozzá,amelyik politikai témájú volt. Idősebb fiam kért meg rá,mivel Ő dolgozik és a vezeték nevünk ugyan az,így könnyen rájöhetnek,hogy a fiam.Ő próbál semleges maradni,legalább is közösségileg nem politizál és engem is erre kért.Azóta főleg a propeller, a mandíner és a hír 24 az amit olvasok.Ha itt valaki fel rak valami weboldal címet,arra rá szoktam kattintani,de nem szólok hozzá.Lényeg,hogy van nekem egy közeli Barátnőm,aki egyik napról a másikra eltűnt a baráti körömből,illetve amiket megoszt,azt nem látom.Ha beírom a nevét a keresőbe,akkor viszont látom és úgy vagyok beírva neki mint ismerős.Ő viszont engem még akkor sem lát,ha beírja a nevem a keresőbe.Azt írja ki,hogy ilyen néven nincs felhasználó.próbáltam neki privátban levelet írni és azt sem kapta meg,pedig semmilyen politikai dolgot nem beszéltünk,osztottunk meg soha.Másik: Valamiért nekem 2 facebookom van,de fogalmam sincs miért? A fiam csinálta ,és ott voltam,Ő csak egy facebookot csinált,egyetlen fényképpel,amit ma is használok.Ennek már jó sok éve,de azóta már nagyon sokan szóltak,hogy tudok-e róla,hogy két profilom van.Írtam a facénak,hogy törölje a másikat,de nem törölték.Szóltam nekik,hogy születési helyemnek Sátoraljaújhely van megadva,de én azt sem tudom hol van,én Vácott születtem,ez is lett megadva a facebook profilnál.Erre egy hónap múlva azt olvasom,hogy a születési helyem most már Siófok. Több olyan megosztásom eltűnt,ami nem politikai jellegű,hanem vicces.Imádom az állatokat,főleg cicákat,kutyákat és ezekről szoktam megosztani videókat.Ezeknek egy része eltűnik.Itt a propelleren meg azt figyeltem meg,hogy ha valakinek tetszik a beírása és szeretném ezt jelezni,nem mindig engedi.Nem mindenkinél,de néha megköti magát és 3-4 ember hozzászólását nem tudom értékelni.tehát nagyon furcsa dolgok vannak az interneten.Én már 62 évesen úgy sem fogom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.