Óriási ÉLŐ adást húztak fel Ahmed H. pere köré csütörtökön, nagy piros csíkkal figyelmeztették a nézőket, hogy le ne maradjanak semmiről. Aztán hatályon kívül helyezték az ítéletet, és felbolydult a műsor. A Röszkénél zavargó Ahmed H. volt eddig az állami propagandagép A1 fő bizonyítéka mindenre, ami migráns. Őt első fokon 10 év börtönre ítélték terrorizmus miatt tavaly év végén. Orbán Viktor miniszterelnök villogott a súlyos büntetéssel, tavaly eleve a röszkei balhéra próbálták felhúzni a terrortörvényt. Csütörtökön már a 11 perces déli Híradó is azzal indult, hogy ÉLŐBEN adják majd a Szegedi Ítélőtáblán tartott másodfokú pert, be is kapcsolták a bíróság előterét (Ezekben a percekben engedik be az újságírókat - mondta ÉLŐBEN a tudósító). A Híradóba egyébként semmilyen más anyag nem fért be ezen kívül. Sőt, nem is volt formálisan vége a déli Híradónak, rögtön jött tárgyalóterem ÉLŐ, már a "Ma délután" című műsorblokkban. A bíróság ismertette az elsőfokú ítéletet, aztán az ügyész...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
"Profik vagyunk bazdmeg!"
(Argo c. filmből)
Clavigo
@Cefi: :) :) :) :) :)DDDDDDDD :) :) :) ..:) ...Nem baj,,,ha gáz van,,,nálunk is van egy Phsziho,,aki hátulról fedezi mindenkinek a seggét...a saját elvárásai szerint..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.