Agyvérzése óta képtelen helyrejönni! A legendás zenész már a telefonját sem tudja kezelni. Felesége teljesen kiakadt! Az Erkel Ferenc-díjas zenész heteken át volt kritikus állapotban, és sajnos még a mai napig sem sikerült az orvosoknak olyan állapotba hozniuk, hogy a saját lábán elhagyja az egészségügyi intézményt. Hogy pontosan mi volt a baj, s hogy milyen állapotban van most az Angyallány szerzője, jobbára mindenki csak találgatta. "Tüdőgyulladása van, ami az utóbbi napokban javult, gyenge, felkelni nem tud. Ellátása kitűnő, az ablaknál fekszik, fákat nézeget, húszpercenként ránéznek, orvos is ellenőrzi mindennap. Az idegsebészeten már két hónappal ez­előtt lemondtak róla. Hosszú még az út. Felesége, Enikő" – írta Lerch Facebook-oldalára az asszony. A Bors szerint Lerch István felesége, úgy fest, elvesztette a türelmét a kritikákat olvasva, mert ezt írta:

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A cikket azert kuldtem be, hogy azoknak, akiknek eddig barmifele fidesz-hablattyal teletomtek a fejet, az tanuljon a gyerekkori baratom, osztalytarsam sorsabol:

Magyarorszagon SENKI nincs mar semmifele biztonsagban: nem ved a hirnev, a penz, a hivatalos szocialis halo pedig nem letezik egyaltalan.
Istvan a Jegpalyan lett rosszul, es ODA nem ert ki a mento, csak 45 perc mulva, igy sajnos 5 percnel tovabb volt az agya oxigen nelkul. A felesege Eniko mindent megprobalt elkovetni, hogy megvedje a bulvarfirkaszoktol - en sem szeretem a Ripostot, de ebben az esetben teljesen hiteles a hir, amit ir, mi, baratok viszont tobbet tudunk.

Istvan 63 eves, es menthetetlenul a halalan van, mert 1/ a mentoszolgalat az etiopiai szint alatt van 2/ es mert az Amerikai uti idegsebeszeten FERTOZEST kapott, igy mar regota enni sem tudott: eloszor orrszondan, aztan gyomorszondan keresztul taplaltak, taplaljak.
Ettol fuggetlenul a "kedves" magyar nagyerdemutol kapja Eniko a bejegyzeseket, hogy "Hja, idevezet a pialas, drogozas, celeb-elet"... Mondjak ezt azok, akik semmit sem tudnak sem Rola, sem az eleterol. (Itt, a propin a veroce is kinyilvanitotta kb. ebbeli velemenyet, patkany modon)...
Nem tudjak, hogy mennyit jotekonykodott, hogy egeszseges eletet el , (eppen a baratokkal mentek ki korcsolyazni a Mujegre, amikor rosszul lett), es az egesz pali 60 kilo volt a stroke-ja elott. El sem merem kepzelni, most mennyi lehet, de sajnos a halalan van, a korhazbol el kell jonnie, a felesege szinten egy vekony csajszi, egyedul nem tudja megmozgatni, es nincs ma Magyarorszagon egyetlen rehabilitacios intezmeny sem, ahova joszivvel be lehetne utaltatni.
EZ A MAGYAR VALOSAG, EZT ADTA MINDENKINEK ez a szemetlada kormany...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: Mi mar tudjuk, hogy nincs remeny, az osztalytarsak napi kapcsolatban vannak a felesegevel...Van olyan osztalytarsunk - az ELTE-n tanitott, mar nyugdijban van - ferfi letere egesz nap sir, hogy nem tud segiteni Neki... En meg a falat kaparom a tehetetlensegemben, mert ha oda be tudnank tenni, ahol en voltam egy evet a balesetem utan, az jo lenne,. Felhivtam a kozos osztalytarsnonket, megkertem, nezzen utana ennek a helynek,... Hat WELLNESS BAZMEG van helyette, ahol eddig egy nagy rehabilitacios kozpont volt, es - tobbek kozott -ilyen betegeket allitottak labra.
karma1
@Manhattan: De, Sajnos... Patachich Jutka baratnonk van Enikovel kapcsolatban , de mar mindenki azt mondja, hogy "el kell Ot engedni, mert nagyon szenved",... szegeny, amiota a korhazban van SOHA nem tudta hasznalni a telefonjat, mert mozdulni sem tud... Dudoraszik neha, az megy neki csak... Beszelni sem beszel,... Az egesz olyan tragikus... Nem ezt erdemli...
papa.49
@karma1: Én is nagyon, hiszen az egyik olyan kedvencem volt akinek a zenéje, a számai mindig megtudott hatni, mély értelme volt minden számnak amit írt...
bencemacska
@karma1: ma, 11:28
Igen sajnos ez a helyzet.
Most már annyira mélyen vagyunk, hogy hiába fiatal valaki, van pénze, hírneve, akkor sincs lehetősége a gyógyulásra.
Nincs műszer, gyógyszer, de főleg nincs orvos és ápolónő! Aki van, az meg nem bírja már erővel, vagy eleve nem erre a kemény pályára való!!!
Sajnos a magánrendelőkben is nagyon sokszor mondják: tessék holnap jönni, mert a doktor úr már nem ér ide ma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.