Felőlem aztán bárki bármit mondhat! Felmászhatnak a Sándor-palota erkélyére, tüntethetnek a Kossuth téren, vagy vidéken is akár, mit bánom én, nekem senki nem fogja elmagyarázni, hogy Orbán Viktor nem jó ember! Láttam, amikor egyszer a piacra ment. Golyóálló mellényt viselt, mert a jó embereket mostanában üldözik. Majdnem úgy, mint a keresztényeket. A piacon körbevették, mindenki köszönteni akarta, és Viktor nem nézett le senkit közülük, volt két jó szava mindegyikükhöz. Aztán – mivel magas ember a Miniszterelnök úr – meglátta, hogy a tömeg mögött egy koldusasszony kéreget. Kezével enyhén, barátian félretolta az embereket, és a hontalanhoz lépett. Leereszkedett hozzá, mint Gabriel Arkangyal, amikor meghozta a jó hírt, és megkérdezte: – Mióta élsz az utcán, lányom? – A koldusasszony félig vak volt, de felismerte a Miniszterelnököt. Kezét összekulcsolta, és pityeregni kezdett. – Az elmúlt nyolc évben lettem hajléktalan – válaszolta a koldus hüppögve. – Ennek mától vége! –...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ebben a jelenlegi politikában nincs semmi szolidaritás az elesett szegény, a társadalom margójára sodródott társadalmi rétegekkel. És ez alatt nem csak a cigányokat kell érteni, mert messze nemcsak róluk van ma már szó! Egy kormány felelős kell legyen a teljes magyar társadalomért!
A munka alapú társadalom ne azt jelentse, hogy aki nem dolgozik dögöljön meg! Egyébként pedig, tudás alapú társadalmat kéne építeni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Cefi: Már csak a keresztre feszítése van hátra...
Cefi
@quadrocopter: Kezdhetjük. Hol hánykor? Javasolnám hogy a kereszt fémből legyen, egy erőmű közelében.
simmering73
Remélem azóta már elfolyt a vére ennek a baromnak.
Grafix69
Kéri is a véredet a szent ember , bele is dögölhetsz , az meg csak röhög.
papa.49
A vége úgyis az lesz majd, a koszos bokszos meg mint a disznó sivalkodni fog!!!
Nessy
nem kell minden szó szerint érteni, a nagyuraknál! Anno Mária Teréziának is "élletüket és vérüket" ajánlották az urak, de pénz meg zabot nem adunk tették hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.