Elfolyt mintegy 4 milliárdnyi uniós pénz, a víz mégis alkalmatlan emberi fogyasztásra Makón és környékén. Másfél éve zárult a program, amire Makó és a környező 16 település összesen 3,7 milliárd forintot költött, ebből 600 millió volt a belügyi tárca által nyújtott önrész, a többi uniós támogatás. 48 ezer háztartáshoz terveztek eljuttatni az európai elvárásoknak megfelelő csapvizet, ehhez képest tiszti orvosi szolgálat szerint a víz ihatatlan, olyan baktériumokkal is fertőzött, amelyek korábban nem voltak jelen a csapvízben.

(Forrás: 24.hu, Perwool által)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Nem jó a víz?
Hát Istenem... az orosz metró szerelvények sem jók, pár beléptető rendszer a stadionokhoz raktárak mélyén rohad, épülnek az üresen kongó stadionok nevelődik az utánpótlás a messze híres magyar focihoz, üveghíd, kisvasút...
A lényeg, valaki elnyerte a ki nem írt pályázatot... Gondolom versenyképes ár volt és valakinek jó üzlet lett belőle. Ihatatlan? Na és? Kész van? A lénye,jött a pénz a szemét Brüsszeltől.
Vagy Soros lehet még a ludas abban, hogy @urva drágán ihatatlan lett a víz!
Magyarország büszke és erős!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@papa.49: táskahordozás közben nyúlt meg neki - túl nagy volt a gazdi segge
papa.49
@Equus: Az már igaz, a volt főnökének RENGETEG NAGY VALAGA VOLT!!!
szép új világ
Egy valamiről nagyon hallgatnak, mégpedig arról, hogy ki volt a kivitelező. Nem lennék meglepve ha a nemzet polihisztora, a mindenhez értő, Zuckerbergnél is okosabb gázszerelő géniusz keze lenne a dologban.
Perwool
@quadrocopter: Majd csak erre téved verőce olv.t. és kijelenti, hogy a libsi Makóiak csak igyák azt a bacis vizet. A libsi Brüsszel előírta, hogy @urva drága ihatatlan víz jusson a makói lakosoknak.
Equus
@papa.49: 20.48 szép fogalmazás...
Lehet, h a főnöke már nem tudta saját seggét törölni, de ott volt a táskahordozó
papa.49
@Equus: Hát igen a Rapcsák András igen termetes pacák volt főként a hasát tekintve, hát így nem csak egy feladata volt a cserpákszarJankónak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok