Kósa Lajos szerint azért, mert az MSZP végül nem segítette a Fideszt a plakáttörvényben, azzal a korrupció pártjára állt.

Az ellenzék a plakáttörvény elutasításával a rendszerszintű korrupció pártjára állt, várja az oligarchák adományait, az MSZP pedig "kilóra megvehető" – jelentette ki Kósa Lajos szerdán a TV2 Mokka című műsorában.

Ezzel szemben a Fidesz meg szeretné változtatni azt a rendszert, hogy milliárdosok és spekulánsok pártokat vesznek maguknak Magyarországon – közölte a Fidesz országgyűlési frakciójának a vezetője.

Azt mondta: nem tudja megjósolni, pénteken átmegy-e a törvény, amit egyszer már elutasított az Országgyűlés, ugyanis első alkalommal is az történt, hogy az MSZP a saját módosító csomagját szavazta le.

Felidézte, hogy miközben az összes ellenzéki párt tomboló korrupcióról beszél, kiállnak egy olyan törvény ellen, amely éppen a pártok illegális támogatását kívánja megakadályozni. Vagyis kiállnak a nyílt korrupció mellett – tette hozzá.

Példaként említette, hogy miközben az LMP 12 millió forintot fizetett 150 plakáthelyért, a Jobbik 3600 plakátot kapott 24 millió forintért. Vagyis Simicska Lajos a Jobbikor már "kilóra megvette" – mondta Kósa Lajos.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Istenkém! Nem vehet mindenki szállodaláncot, bankot, földbirtokot,Tv csatornákat, kaszinót. Ez Fidesz privilégium. Mint ahogy a törvényesített korrupció is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Lala Ne hozz ránk szégyent! Inkább ma ne napozz többet.
Desischado
Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű. Mr 20 %, alias kupak alajos, jobban tennéd, ha hallgatnál!
Ludmilla
kóser,gondolj arra,hogy hallgatni arany... öregapám mindig ezt mondta,ha hülyeségeket beszéltem...te is csak mosolyogj...
herczeg0210
Mikor a Simicska csicska volt a fIDESZ-nek, nem volt semmi baj. Már akkor loptak ész nélkül a fIDESZESEK, gondolj a Tisztikaszinó érdekes magán kézbe kerülésére. De azért az mégis csak vérlázító, hogy két fafejű összeveszik (Sicska meg a Diktor) és egy Ország szív miattuk!!!???
Kookas
lala akkor az mszp drágább mint a te szaros 20%od??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.