Lemond az elnökségi tagságról és kilép az Együttből Szelényi Zsuzsa parlamenti képviselő, elnökségi tag. A politikus döntését egy videóban jelentette be, amit pénteken tettek közzé Facebook-oldalán.

Szelényi Zsuzsanna azt mondta, hogy hosszú és nehéz döntés volt. Elmondta azt is: jó ideje nem tud lelkesedni az Együtt akcionalista megnyilvánulásaiért, és idege tőle a botrányszerű politizálás.

Szelényi szerint az Együtt vezető a plakáttörvény ügyében kész helyzet elé állította, „nyomást gyakoroltak rá”, hogy bizonyos feltételekkel szavazza meg a plakáttörvényt. Erre azonban nem volt hajlandó, így a távozás mellett döntött.

Az Együtt elnöksége tudomásul veszi Szelényi Zsuzsanna pártból való kilépését. Egyebek mellett leszögezzük, hogy az Együtt soha, semmilyen körülmények között nem gyakorolt nyomást senkire sem azért, hogy megszavazza a Fidesz plakáttörvényét

– olvasható a párt által kiadott pénteki közleményben.

Juhász Pétert, az Együtt elnökét az Index arról kérdezte, milyen nyomást gyakoroltak a plakáttörvény ügyében a képviselőre, mire azt mondta,

nagyon sajnálom, további jó munkát kívánunk neki. Azt is nagyon sajnálom, hogy valós indokait nem tudtuk meg, és a médiából kellet megtudni a lemondás hírét.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Megtalálhatná már végre a helyét valamelyik pártban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@maci0427: ma, 08:33
A kereskedelem is alkalmaz pszichológusokat?
Eddig inkább külföldön dolgozott.
Viszont részt vesz több alapítvány munkájában is. Munka nélkül nem marad, max fizetés nélkül!
bencemacska
@justhpeter: ma, 12:02
Helyettem is szóltál!
emerencia
@justhpeter: A demokráciában a sokszínűség nem zárja ki az alapjaiban azonos értékrendet melyet Sz.Zs is képvisel. El tudnám képzelni őt pl. a Párbeszédben. Szerintem jó lenne Szelényi Zsuzsa szaktudását egy olyan pártban kamatoztatni ahol alap, hogy minden egyes ember véleménye fontos és a társadalom minden tagjának a sorsa számít. Az Együtt sem rossz de szerintem ők túl hangosak neki.
emerencia
@bencemacska: Nem gondolom, hogy antihumánus elveket vallott mert nem volt benne semmi rosszindulat vagy gonoszság. Az elvei rendben vannak. Csak az esett rosszul, hogy nem gondolta át alaposan, hogy vannak akik bele fognak pusztulni abba, hogy öregen, betegen is dolgozniuk kell a mai magyar valóságban. Olyan politikai közösségre van szüksége ahol dialektikusan átgondolják, hogy az adott döntés nincs-e rossz hatással valakiknek az életére.
maci0427
@justhpeter: Ezért is írtam amit írtam ! na most ő is bent marad a parlamentben,hiszen az könnyű és jól fizető munka - állás ! De van egy másik lehetőség is,...hogy be sem teszi a lábát többet soha a Parlamentbe és egyik pártban sem fog politizálni ! Nem mindenkinek való az már , a mai világban , vastag bór az arcon és kétszínű ember kell hozzá ,aki tudja a köpönyeget forgatni ! Neki ez nem való ! Irány a tanult civil foglalkozás !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.