Nevetséges, de igazi kuriózumszámba megy, ha a magyar miniszterelnök megengedi, hogy valódi újságírók szabadon kérdezhessék. Igazi kuriózum, ha szabadon lehet kérdezni Orbán Viktor miniszterelnököt, hiszen interjút csak Fidesz-hű újságoknak ad, és ritka sajtótájékoztatóin is korlátozott számú, általában válogatott kérdésekre válaszol. Ezért különleges alkalmak a brüsszeli EU-s csúcsok, amelyek után előfordul, hogy hosszabban is az újságírók rendelkezésére áll. Így történt ez most péntek, amikor bő fél órán fogadta a kérdéseket. A legizgalmasabb kérdések és válaszok közül válogatott a 444.hu az alábbiakban a párbeszédek szöveghűek, ám az olvashatóság kedvéért szerkesztettek: 1 444: Lát-e elvi különbséget a saját kormánya, és bizonyos külföldi támogatást élvező civil szervezetek viselkedése között, amikor az előbbi nem hajtja végre az 1294 menekült befogadását előíró EU-s határozatot, az utóbbiak pedig nem hajtják végre az új civil törvényt? Orbán Viktor: Ezen majd még...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Undorító, szánalmas féreg. Csak mentálisan beteg, vagy tanulatlan, szellemi defektusos lények szavazhatnak egy ilyenre.
Equus
megszólalt a népművészeti cserépedény
Cefi
Undorító, szánalmas féreg. Csak mentálisan beteg, vagy tanulatlan, szellemi defektusos lények szavazhatnak egy ilyenre.
Clavigo
Szánalmas ez a Zember...Még nem döntöttem el,,hogy sírva röhögjek,,vagy röhögve sírjak...Szombat reggel ez nagyon erős nyitás volt..
dr. prédikátor
@Equus: Úgy gondoltad hogy boxos köcsög???
papa.49
Ki ez a felfuvalkodott koszos cigány, hogy őt nem lehet kérdezni, fogsz te még üvöltve válaszolni minden kérdésre mikor a nyakad már a hurokban lesz!!!
Béla333
Egyenes kérdésre egyenes válasz?!
Na ez az, amire képtelen!
Hazudozni, mellébeszélni, mint a csiga kicsúszni a válasz alól, na ebben nagy a srác!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.