Bejutottunk a Jahn Ferenckórházba, láttuk a tényeket Akadálytalan a gyalogos forgalom, percenként legalább két-három ember lép át a Jahn Ferenc kórház kapuján. Péntek dél van. Hőség. A Népszava utánajárt: hazudott-e az államtitkár? Ápolóhiány, vagy valóban festés miatt zárták-e be egy belgyógyászatot? A helyi nővérek nem hallottak arról, hogy valamelyik kollégájuk átszerződött volna a Jahn belosztályáról az IKEA bútorosztályára. Egyikük szerint ez nem több, mint „jó kis médiahecc”. A hír napok óta terjed a sajtóban, ki cáfolja, ki meg megerősíteni véli, hogy az új áruház nyitása nyomán kórházi osztályt kellett bezárni a nővérhiány miatt. Ki-ki ízlése szerint hivatkozik, hogy mit látott, festést vagy üzemelő kórtermet. Ahogy a három emeleten szétterített belgyógyászati osztályt magunk is végigjárjuk, látjuk, mind mondhatott igazat. A valóság egy-egy szeletét. Az első emeleten teljes az üzem, vannak betegek, ápolók. A nővérpultok mögött mindenütt 3-4 nővér, a folyóson is...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Orulok ennek az igazi oknyomozo riportnak , - mindent (?) tisztaztak.
En azonban megis nagyon hianyolok valamit: Amikor megjelent ELOSZOR ez a hulye ujsagcikk - bezartak az egesz belosztalyt, mert minden nover az IKEA-ba ment dolgozni magasabb berert - MIERT NEM CAFOLTA A MEGJELENES UTAN AZONNAL ezt az allitast a korhaz igazgato foorvosa???
Hiszen ha valoban nem tortent ilyesmi, akkor ezt azonnal mindenkinek meg kell tudnia, mert hitelrontas tortent.
DE NEM TETTE MEG! Es meg most sem, most is csak ez az ujsagirono vette a faradsagot.
Szoval tul keson, tul keves tortent...
Peller Anikó
@karma: na és elhitted volna? Manapság mindenki hazudik.
karma1
@Peller Anikó: Probalnam hinni, hogy nem...:o)))) Nem olyan nagy keres az...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.