„Nyílt levél: A Rokkantakat Felülvizsgáló Szakorvosokról - Mindenkinek! Nem lehet szavakba önteni, hogy a (Little kórban) agyi bénulással született 23 éves nem csak járni képtelen beteg, hanem az Országos Egészségügyi Orvosi Bizottság egyes szakorvosai szerint éppen, hogy csak vízen járónak nem…

Forrás: kmks.blog.hu
Feltöltő: MariO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/06/25/nyilt-level-egeszsegugyi-szakorvosokrol-mindenkinek/
Nem lehet szavakba önteni, hogy a (Little kórban szenvedő) agyi bénulással született 23 éves nem csak járni képtelen beteg az Országos Egészségügyi Orvosi Bizottság egyes Szakorvosai éppen, hogy csak vízen járónak nem titulálták még azt a beteget, akinek, minden helyváltoztatáshoz más személy segítsége szükséges. Akinek több, az ügyben állást foglaló (nevüket elhallgató orvososok szerint is) folyamatosan szándékosan alul minősítik az állapotát. Akinek a betegség kezdetének időpontját folyamatosan egy közeli, valótlan időponttal jelölik, (nem pedig a valóssal.) Vagyis eddig minden határozatukban 2017 valamelyik hónapjára jelölik, nem pedig a születési évére. Akinek az állapotromlására hivatkozva a kért szakvizsgálatát a több beküldött leletek és az általunk jelzett jelenlegi állapotait, figyelmen kívül hagyva a sokkal korábbi, (már akkor is valótlan tartalmú,) „Irat alapján vizsgálva,”, döntöttek az állapotáról.
quadrocopter
Az a pénz, amit a jelzett mozgássérültek ellátására kellene fordítani, ott van Mészárosnál, meg a stadionokban és a közpénzre nyitott magánszámlákon!
Eladott Ország
@quadrocopter: sztarklikk.hu/kozelet/meszaros-lorinc-ehberert-dolgoztatja-az-embereket/324872
A Mészáros Lőrinc cégei által foglalkoztatott fizikai dolgozók átlag alatti fizetést kaptak. Országosan bruttó 263 ezer forint volt az átlagfizetés, a Mészáros és Mészáros Kft.-nél a munkásoknak ennél 10 ezer forinttal kevesebb járt havonta. Na az ilyen Lölö féle szarháziakkal biztos nem lesz európai bérfelzárkóztatás. Az ilyenekkel a szarukat etetném meg!
quadrocopter
@Eladott Ország: Remélem, egyszer elszakad az a bizonyos cérna és valamelyik levágja azt a túliskolázott gázszagú fejét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.