Az Arton Capital belvárosi irodáját fosztották ki, a rendőrség óriási erőkkel ugrott az ügyre. A letelepedési üzlettel kapcsolatos bizalmas iratokhoz is hozzáférhettek a betörők. „Vagy 80 rendőr nyüzsgött itt reggel. Minket is kikérdeztek, de sokat nem tudtunk segíteni.” Ezt egy Hajós utcában működő bolt eladója mondta, amikor a szomszédjukban történt betörésről kérdeztük. A környéken szinte mindenhol tudták, hogy április elején, egy péntekről szombatra virradó éjszaka törtek be az Arton Capital nevű cég irodájába. Az Arton Capital az egyik vállalkozás, ami magyar letelepedései kötvényeket forgalmaz külföldön. A konstrukcióban tehetős külföldiek 300-400 ezer euró (90-120 millió forint) befizetéséért cserébe magyar letelepedési engedélyhez jutnak, amivel aztán szabadon mozoghatnak egész Európában, a befizetett pénzt pedig öt év után visszakapják. A kötvények piaca négy vállalkozás között volt leosztva, mindegyikük csak bizonyos országokban forgalmazhatott. Az Arton többek között...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Nem hiszem hogy a pénz miatt fáj a feje a fideszmaffiának most. És nem kicsit. Ha csak nem ők cinálták, hogy véletlenül nyoma vesszen némi bizonyítéknak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Nem hiszem hogy a pénz miatt fáj a feje a fideszmaffiának most. És nem kicsit. Ha csak nem ők cinálták, hogy véletlenül nyoma vesszen némi bizonyítéknak...
Manhattan
@Cefi: Joship Thot lehetett, vagy Kaya Ibrahim a Soros megbízásából. )
quadrocopter
Érdekes, hogy a korábbi rezsimuralom idején, kitöltetlen útleveleket őrző BM objektumba (!) törtek(!) be és "mentettek meg" több száz útlevelet!
MIcsoda rezsimfurcsaságok vannak, nahát...nahát...bezzeg az Eltolcsy féle, szart se érő "tanulmányokat" valahogy nem lopkodják, pedig pár lap ér 750.000. HUF-ot!
Eladott Ország
Önrablás. Éhesek a vazallusok, a fideszes rablóhordák.
Equus
Senkinek nem aggályos, h mit keres egy legális üzlettel foglalkozó cég irodájában félmilliárd Ft cash?
nevemnick
Azé ment ki a nyolcvan rendőr (huszár) mert a szemétláda soros-bajnaista-gyurcsány betörők az osztalékot lopták el.
Na ugye.
hetöndöe
Fityfaszos idióták,még most sem esik le a tantusz?:-)
Cefi
Azért az kiderült, hogy elvittek egy szervert is. Hoppá! Találnak egy fiókban (nem páncélban) félmilliárd forintot. És akkor elvisznek egy ismeretlen rendeltetésű dobozt, ami be van dugva a konnektorba, meg egy két egyéb vezeték, és pár pislogó fényecske. Nem laptopot, számítógépet.
Namostakkor: félmilliárd cash nem elég, kell az a villogó izé is... Továbbá: mit keresett ott készpénz? A letelepedési kötvények tudtommal nem kp-ben történik, hanem abba a bankba kerül, amelyik kezeli, mint állami befektetés. És miért íróasztal fiókban volt, ha az irodában volt mackó is? Vagy ennyire hülyének nézi a Zembereket a fideszmaffia?
Eladott Ország
A 444.hu pedig arról számol be, hogy valami elvetemült őrült betört egy letelepedési kötvényeket forgalmazó üzletbe. Nem most, még áprilisban. Az eset Budapesten történt, a rablók készpénzt vittek el. Azonban a szomszédos üzletek tulajdonosai igencsak meglepődtek, amikor vagy 80 rendőr szállt ki az erőszak nélküli bűncselekmény helyszínére. Rettenetesen nagy az ügybuzgalom, teljesen, mint amikor a trónörökös mobiltelóját lenyúlta valaki királyi esküvőn. Nem tudom, ki volt a betörő, de tudhatná, hogy tolvajtól lopni nem szerencsés, mert azoknak nagyon fejlett az önérzetük és ilyen esetben teljes súlyukkal a jogra és törvényre tehénkednek. Azt csak ők hághatják át, senki más. De ők mindjárt törvényt is írnak róla, ezt más bűnöző nem tudja megtenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.