Bár alapvetően budapesti esemény, a vizes vébé nyílt vízi úszóversenyeinek, illetve a világbajnokságot követő masters vébé versenyeinek Balatonfüred is a gazdája lesz. Jutott is ide pénz a vizes vébé naponta növekvő, már a 130 milliárdot, az eredetileg tervezett költségvetés ötszörösét is meghaladó költségvetéséből, bár a tervezett két gigaberuházás, a mélygarázs és a parkolóház közül végül csak az előbbi valósult meg. De annak legalább az eredetileg becsült 800 milliós költsége 1,85 milliárdra nőtt. Azért, mert valami ennyire rohadt sokba, gépkocsibeállónként 9,7 millióba kerül, még nem feltétlenül következik, hogy időben el is készül. Édesapámnak hála pontos helyzetképet kaphattunk az építkezés állásáról a június 26-i, hétfői állapotok szerint.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Egy újabb fidesztákolmány. Mint ők maguk: drága és szart sem ér.
Nessy
Azt hiszem, sok milliárdért akkorát bukunk, hogy arra egy forint is elég lett volna! Mit csináltak a szervezők, tervezők,kivitelezők? Azon kívül. hogy "elúsztatták" a milliárdokat?
Cefi
@Nessy: Hogy mit csináltak? Meggazdagodtak. Egy világ röhög rajtunk, magyarokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.