Vona Gábor videóüzenetben válaszolt Orbán tegnapi beszédére. Három pontban sorolta fel reakcióit: 1. Nem vagyunk sem Soros György, sem Simicska Lajos, sőt senki más csicskái sem, Soros ösztöndíján nem én tanultam, hanem Orbán Viktor – válaszolt a miniszterelnök-jelölt Orbán sorosozó vádjaira. 2. Vona legerősebb állítása az volt, amikor megkérdőjelezte a miniszterelnök épelméjűségét. Szerinte Orbánnak „minimum pihenésre, de még inkább kezelésre volna szüksége”. 3. Végre a valódi problémákra kellene megoldást találni. Ha a Jobbik 2018-ban megnyeri a választást, akkor börtönbe fogja zárni a tolvajokat, illetve a maffiakormányzókat és az egészségügyre, az oktatásra, a szociális problémákra, az elvándorlásra, a valódi gondokra fog összpontosítani - üzente Vona. A videó utolsó részében egyfajta összegzésként egy mondatban megfogalmazta a kormánypropagandára válaszként adható jelszót: „Állítsuk meg Orbán Viktort!”

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezt mi már régóta tudjuk, de te csak most jöttél rá?
namihami
Hát ez bizony csak a melegvíz-effektus. A Vona is csak újra feltalálta azt, ami már köztudott volt eddig is. Persze, ehhez nem szabad fidiótának lenni. Az az állapot nagyban csökkenti a látókört. Nekik is van igazságuk: mindig a Vezér hirdeti ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.