Vágó István: Orbán Viktor tegnapi beszéde a nemzeti konzultáció záróeseményén - sietőseknek egy percben összefoglalva. Kevés a hús a csonton, Schmitt Pál alkotmányozó köztársasági elnökünk, mostani polgári, nemzeti és keresztény kormány, mi nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások szeretnék. Globális elit, lelkület, külső támadás és belső ármány, stop Brüsszel, stop migránsok, stop Soros, a Gondviselés elsuhanó köpenyének szegélye, éberség, kilóg a lóláb, őrült ötletek csimborasszója, Magyarország nyakába varrni.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Lassan mar csak ezeket a paneleket kell uj variacioban egymas melle tenni, es mehet tovabb az egybites hivok hulyitese...
Manhattan
@karma1: Vásárhelyi Mária írása erről:
Ami ezekben a napokban történik, az nem más, mint előjáték a Fidesz által ígért forró őszhöz. A civil szervezetek megbélyegzése és üldözése, Horthy dicsőítése, Orbán tegnapi gyűlölettől sistergő és fenyegetésekkel tarkított, burkoltan fajvédő, elmeháborodott hadüzenete az emberi jogoknak, a szabadságnak, a demokráciának és a nyugati világnak és ma az Auróra, a baloldali fiatalok legnépszerűbb közösségi terének azonnali hatállyal történő bezáratása mind-mind arra szolgálnak, hogy előkészítsék a hangulatot az ellenzékkel szembeni brutális őszi fellépéshez.
karma1
@Manhattan: Annal is inkabb, mert ha az Aurorat csak "siman" razziaztak volna, akkor max. egy het mulva ujra kinyithatna. De nem, mar most tudhato, hogy egy egesz evre bezarjak. Ebbol a hulye is tudhatja, hogy a jelenlegi hatalomnak van nagyon is utjaban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.