A pénzmosási törvény elvárja a csekk feladásakor is az ügyfél azonosítását. A terror ellen fellépni valóban fontos és lényeges állami feladat. De Orbán beszédei nyomán azért gondolkodóba eshetünk. Csekken, akár anonim módon, sokszor támogatnak civil szervezeteket. Szegényeknek ételosztókat, bohócdoktorokat, és hasonlókat. Valamint csekken fizetik be sokan a szolgáltatóknak járó díjakat. Mely szolgáltatók akár különadók formájában is, de rendesen tejelnek az államnak. Valamint csekken fizetik sokan az állami tartozásaikat is. Azért érdekes lenne elgondolkodni azon, hogy a személyi elkérését oktalan vegzálásnak érző adakozók a civilek támogatását fogják inkább visszafogni vagy a szolgáltatók, az állam felé való befizetéseiket? Valamint azon is, hogy melyik támogatja jobban egy erőszakszervezet fennmaradását? Meg azon is, hogy milyen aljassági koefficienssel működik orbánia törvénygyára.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Pálinkafőző Rézüst: s külön besugórendszer jelenti, hogy milyen szagút ...
Nessy
Ok! Én csekken befizetem a költségeimet, aztán majd abból támogatják a CÖF nevű álcivil társaságot, a határon túli ellenőrizhetetlen szavazókat,
a Matolcsy alapítványokat, és az összes agymacskát! Akkor kit, mit kellene ellenőrizni? A kétezer forint, amit néha egy - egy betegekkel foglalkozó civil szervezetnek küldök, terror cselekmény??
Noooormális?
Pálinkafőző Rézüst
@GeoCravker: fognak ezek még mást is szagolni...
karma1
En tudok bankon keresztul is kuldeni civil szervezetnek, es egy kilo fosztott tollat fujhatnak a s...ggembe... MIkozben remelem, hogy az a civil szervezet, aminek a penzt kuldom, engedetlensegbol mar feljelentette az ellenuk torvenyt hozokat, es nem jelentik be a 7 millio feletti tamogatasnal a vagyonukat. Mint ahogy az Amnesty International magyarorszagi tagozata is tette.
GeoCravker
@Nessy: Ki mondta, hogy normális?
Az ISIS szinte biztosan jobban profitál az egykori USA-támogatás megforgatásából, mint Lujzi-néne ezreséből, amit mondjuk a krisnásoknak küld.
Orbán azonban inkább az utóbbiakat, a segítőkész kisembereket akik a civileket támogatják szeretné megfélemliteni
GeoCravker
@karma1: Azért sokan adnak fel csekken. Gyermekfalunak, bohócoknak, stb.
Anyám is többek között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.