Zsidónak lenni Magyarországon soha nem volt egyszerű feladat. Horthy alatt azonban az a szó, hogy zsidó, nem egyszerűen egy népcsoport neve volt, de a gyűlölet mérőszáma, mértékegysége is. Ezt a Horthyt dicsőítette legutóbb Orbán Viktor, akinek csattanós és szomorú választ postázott FB oldalán Föld S. Péter publicista.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Sokmindent el lehet mondani a zsidókról de, hogy népcsoport azt nem.
Köb Jani
@CsipkeRózsa: Németh Sándor kezdeményezésére 1996 januárjában Nem feledkezünk el rólad (We Forget You Not) címmel Jeruzsálemben négynapos nemzetközi konferenciát és zarándoklatot szerveztek mintegy 5000 német és magyar keresztény részvételével. A Hit Gyülekezete 1992-től kezdve rendszeresen indít bibliai tanulmányutakat Izraelbe.
CsipkeRózsa
@Köb Jani: És? Attól még a HIT Gyülekezete nem zsidó vallás.
namihami
@Köb Jani: @Apatszerek: Akkor a Koptertóni és plakátos haverja is zsidó? Mert, utolsó értesülésem szerint azok is lakóparkban tengetik mindennapjaikat. Pláne, hogy napról-napra táguló méretűben.
Köb Jani
@durbincs: Ott a dohány ahol a zsidó van, de sokan nem koncentrálnak a címre:, Itt a zsidó? Hol a zsidó? Ahol nincs zsidó, és az hol van? Erre kell a választ adni! @CsipkeRózsa: nem vallásra, Hitre, de látni kell a gyülekezési helyeket is. Milyen kevesen vannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.