Hajdú-Bihar megyében akartak átvizsgálni egy autót a rendőrök, a sofőr helyére bepattant az anyósülésen ülő és elhajtott. 3 kilónyi marihuána volt az oka.

A Hajdú-Bihar megyei Kismarja területén állítottak meg kedden egy BMW-t a készenléti rendőrök, majd megkérték a sofőrt, hogy szálljon ki az autóból és nyissa ki a csomagtartót átvizsgálás céljából – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ezt használta ki a gépkocsi utasa, aki a sofőr helyére hirtelen átült és elhajtott. A menekülő autót a rendőrök rövid időn belül megállították és annak vezetőjét, Cs. Árpádot, valamint társát, B. Rolandot elfogták és előállították.

A rendőrök egy Kismarjához közeli vasúti töltésen közel 3 kilogramm marihuánát találtak a fűben, amit a gyanú szerint Cs. Árpád rejtett el oda menekülése közben.

A nyomozók a 42 és 27 éves férfiakat kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásra.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a vállaji és a kolozsvári férfiakkal szemben – szakértő bevonásával – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
nincs jobb dolguk? Mennyi pénzbe és hány élet tönretételébe kerül még, h efogadják az idióta törvényhozók, h a THC összehasonlíthatatlanul kedvezőbb az alkoholtól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.