Sem a Jobbikkal, sem az MSZP-vel nem működne együtt a 2018-as választás után Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki a Hetek című hetilapnak adott, pénteken megjelent interjúban beszélt a migrációs válság veszélyeiről, de annak a konfliktusnak az okairól is, amely a Fidesz és Soros György, illetve Simicska Lajos között húzódik.

 A Farkas Flóriánnal kapcsolatos kérdésre méltatta a roma közösség problémáinak enyhítése területén elért eredményeket, amelyek a vele való együttműködéshez fűződnek, és rámutatott:

a Fidesz a Lungo Drommal, mint a magyarországi cigányság legerősebb szervezetével újította meg szövetségét.

"A migráció problémája jóval több, mint egy egyszerű belpolitikai konfliktuspont. Olyan veszély, amely Magyarország kultúráját és a bennünket körülvevő európai civilizációt is fenyegeti, és fennáll a lehetősége annak, hogy végérvényesen megváltozik Magyarország és Európa arculata" – fogalmazott az interjúban Kövér László, aki szerint az embereket foglalkoztatja a migráció, az ellenzék pedig rosszul mérte fel ennek a problémának a jelentőségét.

Kövér László a migrációval kapcsolatos uniós hozzáállás alakulásáról szólva úgy értékelt: nagy baj, hogy a változás kimerül abban, hogy a politikát szavakban a közvéleményhez igazítják – amely az első pillanattól fogva inkább a magyar álláspontot osztotta minden európai országban –, ennek azonban a gyakorlatban semmi következménye nincs.

"Nagyon nagynak látom tehát a bajt, mert az európai politikai elit döntő része már vagy elveszettnek tekinti a saját országuk demográfiai problémáival folytatott küzdelmet, vagy pedig kifejezetten abban érdekelt, hogy ez a fajta lakosságcsere Európában végbe menjen"

– összegzett.

Utóbbi megjegyzését magyarázva azt mondta, a baloldalt például politikai érdekek motiválják, importálni akarnak olyanokat, "akiknek a szavazatait az emancipáció ígéretével meg lehet majd vásárolni". "Másrészt pedig abban a sorosi világértelmezésben osztoznak, amely szerint a világ helyes rendje az, ha nincs semmilyen személyes kötődése az embereknek, és semmilyen közösség nem ad védelmet az egyénnek, ahol nincs semmiféle korlát a profitérdekkel szemben. Úgy gondolják, ha az európai népességet el lehetett vágni a saját, keresztény civilizációs gyökérzetétől, akkor ezt a bevándorló muszlimokkal is meg lehet tenni – ezt hívják ők 'integrációnak'. Úgy tűnik azonban, hogy a Semmihez való integrálódás nem elég vonzó a bevándorlók számára, s ennek tragikus következményeivel nap mint nap kénytelenek vagyunk szembesülni" – fogalmazott Kövér László.

Az egyneműek házasságának németországi engedélyezését, a kormányzó CDU ehhez való viszonyát úgy kommentálta: egyes országok jobbközép pártjainak politikusai Európában maguk sem hisznek már a konzervatív értékek képviselhetőségében.

"Vagy azért, mert ezek már számukra sem jelentenek semmit, megélhetést kereső, egyszerű 'iparosai' ők a politikai szakmának, akik merő véletlenségből éppen egy magát még konzervatív márkanévvel futtató globális ügynöklerakatnál találtak viszonylag jól jövedelmező állást – vagy azért, mert gyávák, és nem mernek szembefordulni a liberális véleménydiktatúrával"

– mondta.

"Azt a felfogást, amely tagadja az ember mindenfajta kötöttségét, meghatározottságát, meg akarja fosztani először teremtő Istenétől, azután nyelvét, gondolatait, szokásait adó nemzeti közösségétől, majd a családjától, végül pedig a természetes nemétől is, azt sok minden jelzővel lehet illetni, de eggyel biztosan nem: azzal, hogy keresztény" – hangoztatta Kövér László.

A kormány és Soros György konfliktusáról szólva kijelentette, semmilyen jogalapja nincs Soros Györgynek arra, hogy beavatkozzon európai ügyekbe, ezen belül Magyarország ügyeibe, és érzékeltette, az üzletember migrációval kapcsolatos fellépése hozta a töréspontot. Értetlenségének adott hangot az ügyben, hogyan tud "egy spekuláns a demokrácia törvényei nyíltan megcsúfolva ilyen befolyásra törni", "állítólagos" civilszervezeteiről pedig mint politikai ügynökségekről beszélt.

A közelgő kampányról szólva jelezte, a Fidesz számára az ellenzék "érdektelen", az ország problémáinak megoldására koncentrálnak. Ha a Fidesz nem szerezne abszolút többséget 2018-ban, sem a Jobbikkal, sem az MSZP-vel nem működne együtt, szerinte ebben az esetben

valószínűleg a jelenlegi ellenzéki pártokból álló nagykoalíció alakulna.

Közölte, nem tartja elképzelhetőnek, hogy a Fidesz vagy a kormány meghatározó emberei közül bárkivel szemben akárcsak hihető korrupciós váddal elő tudjanak állni.

A Fidesz Simicska Lajossal fennálló konfliktusát azokkal a kormányzati lépésekkel magyarázta, amelyekkel Orbán Viktor miniszterelnök szerinte világossá tette: nincs olyan privát gazdasági érdek, amely megelőzhetné az ország, a közösség érdekeit. Ide sorolta többek között az agrártámogatások nagybirtokosok érdekeit sértő átalakítását.

Arról is beszélt: ma Magyarország számára még több előnye van az uniós tagságnak, mint hátránya, "de ez nem biztos, hogy így lesz öt vagy tíz év múlva".

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Akkor köcsögöljétek egymást, amíg lehet. Mert nem egy cellában lesztek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Akkor köcsögöljétek egymást, amíg lehet. Mert nem egy cellában lesztek.
cikicakk55
@Cefi: Pedig nagyon tudnám értékelni,ha a szerinte megsegített cigányok és Kövér úr egy cellában éldegélnék le a hátra lévő idejüket.
Cefi
@cikicakk55: Jóóó, eszembe sem jotott volna. Nekem is tetszene...
Béla333
"...a roma közösség problémáinak enyhítése területén elért eredményeket,"
Az eredmény, hogy elsikkasztott egy valag közpénzt? Mennyit osztott vissza a Fideszes mocskoknak?

Az első mondat elég is volt, a többit már el sem olvasom!
Clavigo
Kõvér elvtàrs,,szívd ki kõztõrvényes Farkas pajtás zoknijjjàt.. Oszt jó napot.
namihami
Ennyi. Jelentkezzen, aki többet vagy szinvonalasabbat vár, esetleg várhat tőle. Akkor már nem ő lenne a ""Lacus"" és nem ennek a Parlamentnek (ilyen összetételű Parlamentnek) az elnöke lenne.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/var.jpg
Kövér László súlyosan alternatív, sötét, zavaros valósága sajnos nem csak az ő problémája.
Kövér László, a három legfőbb közjogi méltóság egyike ugyanonnan érkezett, ahonnan a másik kettő. Áder János, a köztársaság nélküli köztársasági elnök, Orbán Viktor, az egyszemélyes kormány és Kövér László, a parlamenti fővezér ugyanannak a kollégiumi válaszfalnak a két oldalán szocializálódtak bele a legvidámabb barakk bomladozó rendszerébe. Ugyanonnan indultak és ugyanott tartanak ma is. Csak a világ változott meg körülöttük, de ilyesmivel ők, illetve Kövér László nem törődik. Kövér László száján csak sikerült kikönyökölnie annak a soha el nem múló, ellenben súlyosan fájó gyermeki bánatnak, hogy hiába üvöltik minden áldott napon a négy égtáj felé a saját nagyszerűségüket, azt a saját híveiken kívül senki nem hajlandó elismerni. Sem határokon belül, sem azokon kívül. Az eszébe sem jut Kövérnek, hogy megpróbáljanak európai módon viselkedni, ne tegyék fel a
trágyalepte lábukat a közös ebédlőasztalra, megpróbáljanak evőeszközt használni, ne zabáljanak bele a szomszédjuk tányérjába, ne csomagolják el a többiek elől az ételt egy ócska
reklámszatyorba és ne szarjanak a hímzett abrosz közepére és akkor kedvelhetőbbek lesznek.
Ugyanis egyetlen vendég meghívóján sem szerepeltek ezek a tilalmak, mert alapvetően nem
szokás ilyesmit csinálni társaságban. Úgy sem, hogy közben arra hivatkozunk, hogy nincsen
ráírva a meghívóra, hogy nem szabad.
kokopelli
Hányszor tagadja meg saját magát is egy ilyen biohalmaz?
Komcsi már VOLT!Liberális már VOLT!Jogász már VOLT! Po-
litikus(?) már VOLT!
Már csak egy senki orbánköcsög!..ergo jöhet a "tíz kiloVOLT"!.. :=(
Nessy
Aki 2.5 milliárdot "eltüntet", azt méltatják, aki százezret, azt lesittelik!
A melegek házasságának engedélyezésével elvész a hit, haza, szeretet, család, meg még Isten tudja mi minden.
Orbán, amint a privát gazdasági érdekeket "támadja!"
Az Unio ezek szerint számára addig jó, amig fizet!
Kövér, Orbán és a többi nagyjain hithez és elveihez való "húségét" a magas kultúrájukat látva, ők tényleg veszélynek lennének kitéve az 1300 migráns vallása és kultúrája miatt!
Európa 150 éves török/ muzulmán uralom idején, amikor nem pár ezren voltak, megőrizte a kereszténységet, a kultúráját. Természetesen hatott a török kultúra és nyelv ránk magyarokra is, de ma is magyarul beszélünk, a jövevény szavak ma természetesek, és az ország nagy része valóban "keresztény"! Nem a még szűkített Tízparancsolatot sem ismerő és azt sem betartó státusz keresztényekre gondolok, ott a bársony székekben!
dr. prédikátor
Köteles lancelot etárs!!!Most legalább igazoltad hogy a szellemi szinted azonos a boxos flóriéval!!Gecik vagytok mind a ketten!!!
quadrocopter
Az összes, jelenleg sitten ülő elítélt, mind hawer, miért Flórian von Lupus lenne a kivétel?
Jó bűnözők összetartanak és fedik egymást!
Hellcat
Köteles lancelot aszndja: Nézd a Flórit komám...nem semmi ember...eltüntetett 1 milliárdot aztán még a heéyn van...az ám az igazi fideszes bazzeg.
Gyuri Géderről
Ne sápítozzunk, ne nyavalyogjunk. Tegyünk már valamit, hogy ez a sok szemét eltűnjön.
Ezek gátlástalanul fosztanak ki bennünket. Gyávák vagyunk! MAGYAROK!?
babp1982
Na akkor rendben van,máris megyek sikítani egy pár milliárdot,mert a precedens már megvan,tehát engem sem ítélhetnek el!
hetöndöe
"a Fidesz a Lungo Drommal, mint a magyarországi cigányság legerősebb szervezetével újította meg szövetségét."

Hasonló köcsög a hasonló köcsöggel szövetkezik,mert a származás a Vezír részéről kötelez.

Hányinger.Nincsenek is rá szavak.
justhpeter
Magas szintű fideSS vezérkar magas szintű roma vezérkarral szövetkezett. Mire ? Mihez értenek mind a ketten ?
vonotok
Igaza van! hát a saját munkájához képest, még Flóri is többet dolgozott. Már is bocsánatot kérek Farkas úrtól, a munka szó miatt.
jancsipapa
Jogos. A saját szempontjukból tökéletes munkát végez . Persze vannak más szempontok is . Mindenki más ( pl. az ország ) szempontjai ...
a helység kalapácsa
A magyar népbutító, gyülevész horda,vér primitív PARASZTOK szerint a BŰN, nem bűn, ha közeli.

A kimondottan rossz arcú gané pitiáner pintér szerint a bűn nem bűn, ha közeli.

Tetemre hívlak, te vérgeci rossz arcú - sebhelysarcú - pitiáner pintér.
Próbálj meg becserkészni engem te MAFFIÓZÓ hulladék, majd meg látod, hogy hová jutsz.
Szeretnél többet tudni a keménységről?
Megkapod, mint üveggolyót.

Berserker..
Az álságos törvényeid a kutyát nem érdekli.
A sötétben is gyíkembereid, a kutyát nem érdekli.
TEK?
Szánalmas.
Gyertek, adható-vehető bicepszre gyúró primitív alul iskolázott geci népség.

Akarsz többet tudni a magyarok istenéről?
Megkapod, mint üveggolyót.
a helység kalapácsa
Van az a sok geci TEK-es.
kérdik azt a sok GECI TEK-est?
A kérdés: ...

Meg sem próbálják feltenni a kérdést, a sok farizomra gyúró TEK-esek, mert minek.
Farizomra gyúrok ingyért. - mondja a TEK-es, és neki ennyi elég ahhoz, hogy jól érezze magát.
A szabadságharcos tekestől ne várj túl sokat.
Ők tényleg annyira egyszerűek, mint a faék.
A béna kacsa TEK-esek..

Te faszopó tek-es, harcolni akarsz?..
Megkapod, mint üveggolyót.
Eladott Ország
@simmering73: "Minek ide a kádéempé?" Hát a szűzlányok hajkurászásáért, liliomtiprásért!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/kl.jpg
Elég volt már abból, hogy haszonállatnak nézitek az ország nagyobbik részét.
Tehát nyugodjál meg Laci pajtás, sem kiherélni nem akar senki, sem a nyelvedet nem viszi el a
cica. Maradhatsz ugyanolyan büdöslábú hímsoviniszta faszkalap, amilyennek születtél.
Továbbra is leszopogathatod a pacalpörkölt zsírját a pofádba lógó bajuszodról, nem kötelező
kozmetikumokat használnod és harsányan buzizhatsz, kommunistázhatsz és fröcsöghetsz, ahogy eddig is tetted. Arra azért kurvára kíváncsi vagyok, hogy mi lesz veled, amikor megbuktok? Hol fogsz te munkát találni? Vagy ilyesmi nincs a tervben? Mármint a munka. Esetleg azzal fogod tölteni a nyugdíjig hátralévő éveket, hogy nem vágsz hajat, ameddig megint kormányra nem vergődtök, ahogy az első pofáraesés után volt? Viccesen fogsz kinézni, szó se róla. Már alig várom, hogy seggig érő ősz hajjal lássalak. Majd kerítünk neked egy komolyabb méretű nemzetiszínű szalagot, hogy ügyesen körbe tudd tekerni a fejeden megint. Mert az a múltkor is olyan jól állt neked a teniszezők által használt homlokpánt:… de azért nemzeti színben mégis jobb lesz.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/k%C3%B6v%C3%A9r.png
Desischado
Hányinger ez a véglény. Ennek akkor jó valaki, ha haszna van belőle. Kirabolják az országot, sz@rnak nézik az embereket. És még vannak, akik éltetik őket. köteles most is bizonyságot tett arról, hogy parazita, bűnöző, tehát vérbeli fideszes. Remélem, megérem, amikor vezetőszáron fogom látni ezt a mocskot!
papa.49
Azért szerintem a füstösflóri kikérte magának négyszemközt azt, hogy ő ,,munkát,, végez, a cigány meg a munka még egy Naprendszerben fér el egymás mellwtt!!!
volvós
..." Közölte, nem tartja elképzelhetőnek, hogy a Fidesz vagy a kormány meghatározó emberei közül bárkivel szemben akárcsak hihető korrupciós váddal elő tudjanak állni."...
Lacika !! Addig tapsolj igy, amig a csicska föügyészetek a bársonyszékben ül,
és nem a villamosszékben !!
lampa laz
Ahol ő veszi át meosként a "munkát" ott nincs is joga kritizálni. Egyforma tolvaj az összes.
Eladott Ország
@Cefi: De ha egy cellában lesznek hamarabb tudják egymást boldogsághormonnal ellátni, a kloákán keresztül.
fermer.ru/files/forum/2012/07/145501/foto0186.jpg
Eladott Ország
nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc.html
Budapest – Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.
tudode
Szégyen, gyalázat, hogy MICSODÁK, KICSODÁK viselhetik a semmire való KÖZJOGI MÉLTÓSÁG "kitüntető címet"???!!!
.
Szentségtörés az, hogy EZEK A félresikerült FIGURÁK BETEHETIK AZ ORSZÁG HÁZÁBA a piszkos járószervüket!
.
MAFFIA BAGÁZS!
qxy
Tén Kövér is benne " váná csáládbá??? hogy védi azt aki lopott?? ejnye ejnye. Na akkor is védd csezd meg amikor azt mondja a nép bíróság " (nem a fideszre gondolok" ) Na vissza minden pénz vagy mehet a bitóra. teljesen mindegy a származás. Na akkor lesz hogy ,- jájmá, jájmááá némááá némáááá . Mi meg,.- demáááá demáááá.
sokanvagyunk
Ennyi pénzt eltüntetni büntetlenül valóban elismerésre méltó - a politikus szerint.
DR Eric CARTMEN
Beteg ember Kövér elvtárs ez nyilvánvaló. Láttam fiatalkori képeit, már ott is gyanakvóan összehúzott, apró malacszemekkel pislogott. Belezakkant, hogy csak másodhegedűs lehetett Orbán mögött, – nyilvánvalóan önmagát tartotta a legalkalmasabbnak a vezéri szerepre a fideszben ( életem bulija-mondotta volt) de ebben a beszédhibája megakadályozta. Hebeg is meg dadog is, így nem lehet kiállni szónokolni. Azonkívül tudjuk, hogy komcsi volt, ahogy a kedves mama és papa is, beleőrült abba, hogy a nép nem annak látja, akinek ő szeretné láttatni magát. A nép pontosan látja és tudja, hogy egy nyomorult csinovnyik, egy senki. Megúszhatta volna, ha be tudja fogni a lepcsest és nem kezd kommunistázni…”Kommunista kutya…” emlékszik mindenki. Sajnos nem büntethető. Az elmeállapota ezt kizárja
tudode
Hogy merészel ellentmondani a ma már G-Orbánnak, aki a TÁRSADALMAT BEETETŐ TOPI KORSZAKÁBAN azt nyilatkozta, hogy ha az Orbánról van meg a véleményük, akkor a nyugat-európai polgári demokráciáról van meg a véleményük:
.
L:

Kinn, padon-Orbán Viktor (1989.09.23.)
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8
.
Kövér emlékezetes, rá jellemző úszítása. EZ Ő MR KÖTELES KÖVÉR STÍLUS!
.
Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=37s
.
Így kell ALFELET CSINÁLNI a pofagolójukból!
Sok van a rovásukon! Mi sok? Rengeteg!!!
Reszkessenek, ha a társadalomnak betelik a pohara!
karma1
Je, mar megint foltette a Propi ezt a cikket? Ezt en kuldtem be kb. fel evvel ezelott. hiaba, nnna, itt a nyari uborkaszezon...
Kookas
@karma1: inkább kezd bulvárosodni "kurvulni"a még tisztelt propi!
cikicakk55
@Eladott Ország: Sajnos úgy nézki,hogy kb 1,8 millió embert valami módon gazdaggá tudtak tenni.A kemény mag rokonokból ,barátokból áll.Így jöhetett össze a FideSS hívők létszáma és tábora.Azért nem futja egészségügyre,oktatásra,komolyabb bér és nyugdíj emelésekre,szociális dolgokra,mert túl sok a rokon és a jó barát,akiket támogatni kell,ahhoz,hogy ez a létszám megmaradjon.Sajnos ezek maradni is fognak,mert anyagilag nekik megéri.A Kádár rendszerben,még azt mondták,hogy a felső 10.000.Most felső majd 2 millió van,de egész más most a felső anyagi jóléte,mint a Kádár korszakban.Akkor is voltak akik loptak,de összesen nem volt annyi kitalicskázott pénze a felső 10.000-nek,mint most egyetlen egynek.Akkoriban a 100 leggazdagabb Magyar nem milliárdokról beszélt,hanem maximum 100.000-ről,ha lett volna ilyen lista.Nem sírom vissza a Kádár rendszert,főleg így,hogy nagyon arra fele tendál az ország,csak sokkal jobban szív a nép,mint akkor.Sajnos az ellenzék szart sem ér,túl sok a bizonytalan,akik el sem mennek szavazni,vagy ha elmennek,akkor csak azt tudják kire nem,de azt nem,hogy akkor kire nyomják a x-et Mindegy is,mert akár elmennek,akár egy nevenincs pártot jelölnek be,a FideSS új törvényei miatt Ők fognak nyerni..Ha csak tényleg fel nem ébred a nép és csinálnak egy új 1956-ot.Én akkor egy éves voltamés amit az iskolában tanultunk róla,arról kiderült,hogy hazugság.Akár hogy is volt,azért azt nem szeretném,mert nagyon sokan meghaltak.
Eladott Ország
@cikicakk55: kolozsvaros.com/2017/04/15/francokat-nem-lehet-levaltani-ezeket/
Francokat nem lehet leváltani ezeket.Az is egy lehetőség, hogy már olyan elemi erejű a társadalomban a feszültség, hogy – és igen, meggyőződésem, hogy Orbán tudatosan
és szándékosan provokálja a társadalmat mert úgy hiszi, hogy így a felgyűlt feszültség levezethető – nem fogja tudni a kormány kordában tartani. Bekövetkezik egy robbanás, ami vagy elsöpri a kormányt, vagy polgárháború lesz. Ez az, ami senkinek nem hiányzik. Az tisztán érzékelhető, hogy Orbán és bandája egységesen be van szarva. A kommunikáció széthullott, egyre durvább hibákat követnek el. Ez súlyosbodni fog, ha szorultabb helyzetbe kerülnek és sikerülhet kiváltani eddig még néma társadalmi rétegek elemi erejű felháborodását is.
Hogy nem a parlamenti pártok vannak az utcákon? Nem hát. Éppen ezért veszélyes ez a helyzet a kormányra. És ugyan miért is ne zavarhatná el a kormányt egy ország népe, pártok nélkül is? Be van tiltva? Nincs. Van ebben az országban annyi becsületes, hozzáértő ember, akikből igen gyorsan össze lehet rakni egy szakértői kormányt. Ha normalizálódott a helyzet, akkor pedig helyre kell állítani a választási törvényt és ki lehet írni a választásokat. Nem olyan bonyolult ez, mint amilyennek láttatni szeretnék sokan. Szóval nem finnyáskodni, hanem felgyűrni az ingujjat és beállni szart lapátolni, mert ha valami, az az egy biztos, hogy a szar magától nem fog elmenni.
kukac50
Kövér ez a disznópásztor azért bünteti meg a másik pártokat,hogy amit Orbán és Flóri elloptak pénzt azt beszedje azoktól akik kritizálni merik a Fideszt!
Azért kérnek iratokért pénzt,hogy legyen mit ellopni! Az adófizetők pénzén élősködnek az adófizetők kérdéseire meg képtelenek válaszolni!
Vagy annyira buták,hogy nem értik a kérdést,mert soha nem adnak egyenes választ a feltett kérdésre.
qxy
@sokanvagyunk: Eltüntetni? szerintem, csak Snóbliztak. ugye tudod mi az . Kézbe a pénz,
.- " Na ??? mennyit dugtam??? melyik kezembe van???
evacica
Hasonló a hasonlónak , tolvaj a tolvajnak örül! Madarat tolláról embert párttársáról!
kukac50
Méltatom Én is a munkásságát a Fidesznek! Másik pártokat felszólítanak,hogy számoljanak el tagjaik pénzével aranyával vagyonával miközben Orbán Kövér és a többi Fideszes a tolvaj Flórit védi támogatja tovább hagyja lopni csalni hazudni a Magyar adófizetők pénzéből!
Budai Gyula szólítsa fel Orbánt kövért és a többi Fideszes maffia bandatagot,hogy ne védjék Flóriánt, ha nem adják át az igazságszolgáltatásnak vizsgálatra,ha még egyáltalán létezik igazságszolgáltatás. ha védik akkor akik védik azokat is vessék vizsgálat alá! Tolvajoknak börtönbe a helye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.