Egy neten látott tipp alapján a hasfájós csecsemőjét hajszárítóval próbálta melengetni egy apa, de súlyos égési sérüléseket okozott a babának, akinek az életéért még küzdenek.

Egy neten látott videóval próbálta elmulasztani kisbabája hasfájását egy férfi, ám a hajszárítóval súlyosan megégette a kicsit. 

A Blikk cikke szerint a csecsemő életéért még mindig küzdenek az orvosok, ugyanis súlyos égési sérüléseket szenvedett. 

A babához a Magyar Gyerekmentő alapítványt riasztották, a szervezet szakmai igazgatója, dr. Gesztesi Éva beszélt a lapnak az esetről.

Közel két évtizede foglalkozunk gyermekmentéssel, de ilyen esettel nem találkoztunk. (...) A súlyos égési sérültnél nagyon fontos az azonnali fájdalomcsillapítás, mi is ezt tettük: kábító fájdalomcsillapítót kapott a gyermek, majd égési kötszerrel fedtük a sebet, a teste többi területét pedig a lehűléstől védtük.

Az ilyen praktikákkal tele van az internet, az orvosok nem örülnek neki, hogy a páciensek innen próbálnak tájékozódni vél, vagy valós betegségeikről, ahelyett, hogy az egészségügyi ellátórendszert keresnék fel panaszaikkal. 

Magyar Gyermekmentő Alapítvány

2017.06.29. Tanulságos eset Egy Apuka az interneten fellelt videóról ellesett módon próbálta csillapítani 13 napos újszülöttjének a hasfájását. A videó azt mutatja be, hogy a hajszárító meleg...

 

A Blikk úgy értesült, hogy az apa ellen gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást a rendőrség, ám ezt a hatóság még nem erősítette meg. A büntetése 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztés is lehet a lapnak nyilatkozó ügyvéd szerint, ha bebizonyosodik, hogy a cselekmény elkövetésekor beszámítható volt.

(Címlapi kép: pixabay.com)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Megáll az eszem! Sok kibaszott gugli doktor tömi hülyeséggel az arra fogékony idiótákat! 13 napos napos csecsemőt még a lakásból sem ajánlott kivinni...Bele is halhat az a baba...
1-5 év kevés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike1
@Dr plágium: ez egy gyilkos volt tudja ő mit csinált !
eszegfu
Egy pici babánál pl. a bébitáp hőmérsékletét a kézfejre cseppentve, vagy a fürdővizét az alkar (nem a kéz!) bemártásával tudjuk ellenőrizni... ez a szerencsétlen apa miért nem "hajszáritózta" először a saját hasát?! Remélem a baba meggyógyul!
justhpeter
Nagyon bízunk a kicsi felgyógyulásában. Az eszement barmot pedig nem engedni többet baba közelébe.

A kormány újabb baromplakát-pénzét elvenni és a Gyermekmentőknek adni.
papa.49
@namihami: Gondolom a ,,szőkeség,, nem nemhez kötött...
X-ray
Olyan videó nincs a neten, ahol a hülye apukák agyát kalapáccsal kell ütni, hogy több eszük legyen???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.