Magyarország 2017. Minden nap bebizonyítják a fideszállatok: de, van lejjebb! Mészáros Lőrinc nem véletlenül Magyarország legsikeresebb embere: látszik az átala tulajdonolt Echo Tévén is, hogy a Mészáros-féle holdudvar bizony nem riad vissza a kísérletezéstől, az újító gondolatoktól. A tévének egy ideje be van akadva a Momentum és a Pride is, így magától értetődő volt, hogy amikor a Momentum elnöke, Fekete-Győr András beszélt arról, hogy a párt politikai szervezetként kimegy a Budapest Pride-ra, az Echo Tévé foglalkozni fog a témával.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@quadrocopter: Hidd el van aki tapsikol ezeknek az állatoknak. Majd' kétmillió.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Profonn
Milyen titkok tartják össze ezt a pár srácot ? Bibó kollégiumi szobatársak a szexuális szabadság idején ! Abból kiindulva, hogy hosszú idő óta minket is szop.tnak, vannak elképzeléseim.
JAJMÁR
@Cefi: Nem a tiéd, nem az enyém... de az övék!
Cefi
@JAJMÁR: Én a mérnökök nevében kértem ki...
JAJMÁR
@Cefi: Igaz! de nincs szó akkor, amivel illetni lehetne... :-D
Olvastam, hogy "belső körökben" így hívták, vagy hívják.
Szóval bocs :)
Peller Anikó
@Mirabilis: "Nem kell belefutni ilyen hülye, elmebeteg kérdésbe azzal, hogy a momentum nem megy el az echo -és bármelyik királyi tv-be."

Kösz a beszélgetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.