A Fővárosi Törvényszéktől azt is megtudtuk, mi miatt rendelték el a végrehajtást a Mészáros Lőrinc érdekeltségei közé tartozó Pannon Lapok Társaságánál. A PLT a 2016-os pénzügyi évet 7,9 milliárd forint nettó értékesítési árbevétellel zárta, adózott eredménye 282,5 millió forint volt. A PLT anyavállalata, a Mediaworks Hungary – mely 11,3 milliárd forint árbevételt és 2,4 milliárd forint veszteséget produkált 2016-ban – épp ma jelentette be, hogy újabb megyei napilappal bővítette a portfólióját, miután megvette a Nógrád Hírcentrum Kft.-től a Nógrád Megyei Hírlapot. Néhány napja pedig a FourFourTwo című sportmagazint vásárolták fel Mészáros Lőrincék.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert valaki szoljon majd mangalicza lorincnek, hogy szar van a palacsintaban, lehet, hogy a Soros keze van a dologban... (Persze nincs, de most ra kell fogni mindent)
Desischado
Elég kár, hogy nem teljes vagyonelkobzást rendeltek el!
bakegya
ÚGY HÍRLIK,a révfülöpi kikötő nem tetszett a zsírdiszbónak,helyette a füredi hajókikötőt vette meg.Hogy mért,mert arra már frissen RÁKÖLTÖTT ÁLOMVICCTOR BARÁTJA MÁR 2-3 NILLIÓT!
A BALATONI KEMPINGEK VISZONT FASZÁN TELE VANNAK ,az EU-polgárai jól tejelnek,bviti is nyomban a szabadstrandokat is fakaibákkal telepíti be.Az ésaki parton már egyetlen szabad strandot se lelhet a magyar mert a cigánypáva és állatkertje befoglalta.NEM A SOROS!!!
remenykedo
@karma1: Ugyan miert kellene szolni neki, hisz ez csak egy atlatszo szimpla porhintes a nepnek. Fosik loloke es cegeres kebelbaratja is, igy loloke parancsra bealdozza a leggyengebb lancszemet a kozos birdalombol, mutatva ezzel, hogy vele sincs kivetel teve, de ugyanakkor rogton vasarol helyette masikat, masikakat. Lehetoleg jovial ertekesebbet. Ugyan mar akin szivarzsebbol kipengette Aniko asszony rokonsaganak a tobb 10 millions sarat alig par hate, az ne tudna rendezni a sajat sarat.Szepen leosztott ordas hazugsag, jol mukodik a penzmosoda, valoszinubb, hogy ezeket a milliardokat fektette be Erdogan baráti hazajaba a kis Nerot kisero 72 fidessnyik megbizhato nyalonc. Erre a dohanyra egy idore keresztet vethetunk, de lehet hogy vegleg, Erdogan nem fogja hagyni egy esetleges valto kormanynak kipiszkalni a felhold alol, lenyulja inkabb o, de lehet meg valtas elott is megteszi. Ugy hogy nem kell itt senki mast figyelmeztetni mint a nepet, szepen lezsirozott tranzakcio volt ez is a mafia baroink reszerol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.