Ha egészséges táplálkozásról van szó, igencsak megoszlanak a vélemények. Manapság egyre több szélsőséges irányzat van. Az egyik azt mondja, egyél úgy, mint az ősember, a másik arra bátorít, számold a szénhidrátokat, a harmadik azt javasolja, csak növényi élelmiszereket egyél. Én nem vagyok híve ezeknek a szélsőségeknek. Ebben a cikkben egy nagyon egyszerű megközelítéssel mutatom be az egészséges táplálkozást. Csak 3 szót kell megjegyezned.

Feltöltő: novreka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
novreka
@Peller Anikó: én nem szeretnék "hülyeségből" megélni. nagyon sok olyan eset van, amikor már ezt a három alapelvet sem könnyű beépíteni egy egyén szokásai közé, ezért szükség van a segítségre. és persze nagyon sok olyan állapot van, amikor "finomhangolásra" is szükség van. Pl. egy anyagcserebetegség esetén bizonyos diétás változtatások mindenképpen szükségesek. ezért tudnak megélni a dietetikusok: mert tényleg szükség van a segítségükre és tudásukra. :)
Peller Anikó
@novreka: nem is rád gondoltam és nem is a betegségeket kezelő orvosokra, bár ők is hagynak kívánnivalót maguk után.

Abszolút az a lényeg amit írtál és ez egészségesnek látszó és a már lebetegedett emberekre is érvényes.

Azt akartam írni, hogy nincsenek egészséges ételek, változatosan kellene táplálkozni a lehetőségek szerint de ez nem megy.
qxy
Régebben az emberek azt ették, amit " Meg kívántak" Hogy mit jelent és mi a jelentősége? El sem hiszik az emberek. Mindenkivel előfordult gondolom, ,.- Piac, sok alma, nézed, mind szép, de csak egy kellene, és a kezed megy az almák fölött, várva hogy kiválaszd azt az egyet ami igazán tetszik.. Miért nem markolsz meg egyet és kész?? Mert az agyad még emlékszik arra hogy azt kell enned, ami neked a szervezetednek az egészségednek jó és a kezeddel érzékelsz sok mindent pld, a dolgok kisugárzását is Ezt minden ember tudta, tudja használni ha fejleszti . de csak ez maradt meg a mai emberben hogy agyal nézi, megy lassan és ?? Na, ez az az alma ami kell nekem. meg markolja és már becsukott szemmel bele is harap . és ez a tehetség amivel kiválasztod az almát, a homeopátia. H
qxy
Lényeg, lehet akár hány szó is , az lenne a lényeg hogy azt egyél amit meg kívánsz és csak annyit amennyit kívánsz.
Na még ezt a kicsit együk meg hogy ne maradjon,
Egyél még kisfiam van még,
Ezt meg kell enni mert holnapra megromlik,
Megeszem ha bele is döglök,
De utálom, de hát ha nem eszem meg csak a vita van
Na megint ez van? már a könyökömön jön ki
Na ezek a dolgok amik a nem egészséges.
Peller Anikó
@qxy: Ebéééd! Gyerünk azonnal, mert kihűl a leves... Ha éhes vagy, ha nem.

Együnk sokszor keveset, ezt imádják a kövérek. Folyton fogyókúráznak emiatt folyton éhesek. Ezért sokszor esznek folyton. Szerintük keveset.
qxy
@Peller Anikó: Igy igaz.
Mi is már rettegek amikorazécsináltam ennyit mer a nejem bátyjához megyünk ebédre Vagy birka, ami baltával össze csapkodva, és csupa csont szilánk, és csucsog a zsírtól, vagy sült tyúk. jó kiszárítja és rágós. De ?? Na??? Kukszikáám ugye finom. Az hát . Imádom. szégyémég. széggyed csak.Azé csináltam ennyit mert szereted. és? még csomagolnak is nem keveset.Még jó hogy egyszer megyünk évente haza Magyarországra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.