Török Gábor szerint a kormánypárt akkor kerülhet bajba, ha a 40 százalékos eredmény mellett elveszít a 106 egyéni körzetből 40-et. A kormánynak az a terve a kvótanépszavazás óta, hogy úgy teljen az idő, hogy ezalatt az ellenzék ne tudjon számukra veszélyes témákat felhozni – mondta Török Gábor az InfoRádiónak. Szerinte a kormány által elővett új témáknak nem a változás a célja, hanem az, hogy ne történjen változás. A politikai elemző szerint az ellenzéknek két választási lehetősége van, vagy beleállnak a témába, ami nekik kellemetlen vagy megpróbálják ezeket figyelmen kívül hagyni, de ebben nem voltak sikeresek. Török Gábor úgy véli, a Fidesznek nem veszett el az a képessége, hogy a politikai napirend kontrollját megvalósítsa, és van egy 2015 első fele óta jól azonosítható stratégiájuk. A kormánypárt megtalálta a témát, ez a migráció, az ország védelme, a Brüsszel és Soros György jelentette veszélyekkel szembeni küzdelem.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha felulnek orban-habony media-taktikajanak, akkor lehet, hogy a fidesznek lesz minimalis elonye, de ahogy ok szamolnak, mar az sem biztos, hogy azzal megnyernek a valasztast.
Akarhogy nezzuk, a fidesznek MEGINT NINCS semmifele programja, nem iger semmit, a "Folytatjuk" cimu 2014-es igeretuk viszont veszjosloan emlekeztet arra, hogy csak a lopast fogjak folytatni.
lampa laz
Ez is már annyira unalmas mint a "Dallas" volt anno. Az emberek nagyrésze már hány ezektől a kék plakátoktól. Nem mindenkit lehet beetetni ezekkel a bugyuta szövegekkel a fidesztáboron kívül. Ezek a milliárdok, amit erre a népbutításra fordítanak, az meg rendesen kiveri a biztosítékot sokunknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.