A rendőrség szerint nem történt nemi erőszak a tavalyi Balaton Soundon a kanadai DVBBS fellépése után az öltözőben.

Mint ismert, a tavalyi Balaton Soundon a kanadai DJ-páros fellépése után az öltözőjükben három lányt találtak eszméletlenül. A zenei formáció tagjai addigra már elhagyták a fesztivál helyszínét, őket a rendőrség a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren tartóztatta föl. Vallomástétel után a csapat elhagyta az országot.

A történtek után a siófoki rendőrkapitányság szexuális erőszak gyanúja miatt kezdte meg a nyomozást ismeretlen tettes ellen, a zenészek csomagjaiban pedig rengeteg óvszert és "pikáns szexuális segédeszközt" is találtak.

A rendőrség a nyomozás végére azt állapította meg, hogy nem történt szexuális erőszak (a nőgyógyászati vizsgálatok is ezt igazolták), erről Kasznár Gyula alezredes beszélt a Zsaru Magazinnak (amit a Blikk szemlézett). Az alezredes arról is beszámolt, hogy felmerült a gyanú, a lányokat valamilyen szer segítségével kábíthatták el. 

A kanadai zenészeket és a menedzserüket kábítószer birtoklásának vétségével gyanúsították meg az alezredes szerint, aki azt is elmondta a Zsaru magazinnak, hogy ha az ügyészség nem rendel el újabb nyomozást, az ügyet hamarosan lezárhatják.

A Blikk megkereste a zenészeket képviselő ügyvédet, dr. Papp Gábort, aki elmondta, 

egyelőre még nem kaptam kézhez semmilyen dokumentumot, amely megerősítené a nyomozás lezárást.

(Zsaru magazin, Blikk)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 3.0/Kurkoe)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha az dilis kormány-hű liba nem veri a nyálát, mint érintett (szülő?), az egészet már rég lezárták volna! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.