Semmi érdekes nincs az Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videóban, amiben az egyiptomi elnökkel való találkozásáról számol be. Egészen a végéig.

Annál a pillanatnál ugyanis, amikor láthatóan már maga is épp megunná a monológot, láthatjuk, ahogy a miniszterelnök egyszerre gazolni kezd a Vigadó előtti járdán. 

Hogy miért, azt egyelőre mi sem tudtuk megfejteni. 

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mániás depresszióban szenved. A mániás depresszió tünetei többek között:ún. gondolatrohanás, bizarr viselkedés a társadalmi szituációkban, gátlások csökkenése, nagyzási hóbort stb.
orvosilexikon.hu/cikkek/depresszio
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Mert olyan rendszerető ember.

Legközelebb a szervezők eltüntetik az összes gazt a betonból.
justhpeter
Ba akarta mutatni, hogy valamire ő is alkalmas.
kokopelli
..pedig nem kellene! Hadd legeljenek a marhái! :=)
szép új világ
Ekkor múlt el a gyógyszer hatása. Kár, hogy a videón nem látszik, hogy csapkod a nyelvével.
karma1
Kezcsok, zsebrebaszott kez, erthetetlen es megmagyarazhatatlan cselekedetek,... Es megint legalabb 10 kiloval tobb suly... Ez ma magyarorszag minielnoke...
Egyszeruen szanalmas,...:o(((
Hellcat
Hirtelen bevillant neki, hogy itt vagyok bazzeg ennyi idősen...más pénzén tanultam, csak élősködtem az országon...kéne dolgozni is kicsit.
TAdam
Ez a Gazember biztos az hitte a színe alapján hogy dollár, le is hajolt érte.. Mikor meglátta hogy csak egy ugyanolyan gyökér mint önmaga, zsebrevágta mert nem tűri a konkurenciát Vigadni :)))
simmering73
Mániás depresszióban szenved. A mániás depresszió tünetei többek között:ún. gondolatrohanás, bizarr viselkedés a társadalmi szituációkban, gátlások csökkenése, nagyzási hóbort stb.
orvosilexikon.hu/cikkek/depresszio
Pálinkafőző Rézüst
@simmering73: azon kívül súlyos identitászavara is van,amelyen nem tud átlépni. + nagyfokú kisebbségi érzés. Szóval, nagyon beteg a ez a jószág...
ittott
utcaseprőnek kellene lennie. majd a celláját ...
bencemacska
Tévedtek, beszéd közben jutott eszébe, hogy reggel elgurult a gyógyszere. Gyorsan utánakapott nehogy a csatornába essen!
Pálinkafőző Rézüst
@bencemacska: ennek az agya gurult el, nem a gyógyszere...
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 14:24
Még nem teljesen, mert órákkal később csak rájött mi történt vele reggel!
cs.n.
A csatornanyílásba már nem sikerült bedobnia. Minden neki sem jöhet össze.
bencemacska
Csípte a szemét, a szemét.
Biztos volt ott egy törött tükördarab!!!-:))))
Eladott Ország
Biztos ezt is a strómanok kivitelezték, mint a hatvani kerékpárutat.
www.youtube.com/watch?v=p5zF71vtC-4
Eladott Ország
Megadjuk majd a csútinak a lehetőséget a "kaptárban", hogy közmunka keretében "gazoljon". Társadalmilag hasznosan fog eltelni az ideje, mintha a négy fal között lenne. Ja és minket nem fog idegesíteni.
ila51
együtt sírtok , együtt nevetek
hát biza , tett jó pár ígéretet már
Yoda69
Graz-i kezeles megvolt? Gyogyszerek rendben?
lampa laz
Elszalasztott alkalom volt, h valaki nem rúgta jól p***csán...
dr. prédikátor
Szégyen!!! Ez a genetikai hulladék lenne Magyarország miniszterelnöke???Ez egy mocskos elmebeteg geci!!!
silber13
Ez nem más, mint egy patologikus ötletroham eredménye! Vagy a saját, magán démonjainak sugallata..
papa.49
Miért mert egy idióta elmebeteg, aki kivonja magát a kezelés alól, és eljátsza, hogy ő a gondos, a dolgos ME. pedig csak egy szerencsétlen POJÁCA!!!
namihami
Hát igen. Elég nagy paraszt és a vérében van a gaz kipusztítása. A vér nem válik vízzé.
papa.49
@namihami: Et a tetű nem ,,paraszt,, ez cigány csupán, a ,,gaz pusztítása,, nem az ő feladata, szerinte, mert kurva sok ,,gazzal,, vette magát körbe!!!
Egyébként már régen a zárt intézetben lenne a helye!!!
Itt lehet választani börtön, vagy gyogyós intézet, csak egy biztos a beutaló ÖRÖKRE SZÓLJON!!!
tudode
Mit össze, vissza bájolog a stabilitással egy olyan ország politikai kalandora, amelynek országa minden, csak nem stabil.
.
Aki teheti menekül ebből a bizonytalan, kilátástalan országból.
.
Ilyen gyenge minőségű, magamutogató VEZETŐJE NEM VOLT MÉG ENNEK AZ ORSZÁGNAK!
-
Annyit nem ért a kormányrúd forgatásához, mint a TYÚK AZ ÁBC-HEZ!!!
.
A pofagolója = egy hatlövetűvel!!!
namihami
@papa.49: Nem egy olyan cigányembert lehetne találni., aki cigány létére becsületes és dolgos parasztemberként élte vagy éli le az életét.
hogy ez a cigány-paraszt nincs köztük? Mindenki nem lehet a dolgozótömeg prominense.
papa.49
@namihami: Ebben igazad van, nekem is volt olyan betanított munkásom aki cigány származású létére az egyik legkülönb volt a csoportban...
Itt nem is ez a lényeg, mert az egész közlés csupán ÖNFÉNYEZÉS volt...
Pálinkafőző Rézüst
@bakcsubakka: picinykét árnyaltam a dolgot, no! Bocsánat! :))
nevemnick
Ez már a vég, vagy csak készül a közmunkára?

:D
quadrocopter
Anno volt egy osztálytársam, aki a többnyire több decibeles pukiját mindig valami testgyakorlattal tette közzé! A Genyó is kidobott valamit magából!
bakegya
@quadrocopter: dehogy hitte,nem hisz ez semmiben.Simán gaz ember.SEMMIT , SENKIT NEM TŰR EL AZ UTJÁBAN!
bakegya
@nevemnick: ne reménykedj,dolgozik ez,de nem értünk!
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: @nevemnick: @quadrocopter: Azert erdekes, hogy egyetlen fideszbuzi sem jott elo ennel a cikknel, se durbincs, se a ruhes, se veroce... Mert ezt mar nem lehet se megmagyarazni, se mentegetni semmivel sem, annyira barom dolgai vannak...
Pedig ok aztan mindent meg tudnak magyarazni, mindenre van valamilyen lipsi-bolsi ellenes szavuk...
Tetvek, remelem, hogy az igazsag pillanata eljon mar nemsokara...:o))
nezelodo
Hiánypótló mozdulat volt, parlagfű szezon van, neki kell csinálni mindent, mert a rávalót már megint ellopták a sameszai mint legutóbb, lett belőle autó számítógép meg cipőpucológép. Pedig cipőpucolásra a rezsibiztostól a Laláig van elég alkalmas fideszes káder, de mégis ott lődőrőgnek mindig akol ellopható suska van.
bakegya
@karma1: hát persze ,er-dög-ánnal közösben megtámadják az angélát,s ha nem engedelmeskedik EL MENNEK A BERLINI NAGY FALIG IS!-a nemzettel már le van konzultálva,nem hallottad?D 99%.Aztán van még itt valami,
SOROS JÓ LESZ HA CSIPKEDI MAGÁT és még időben vesz egy fegyverviselési engedélyt magához-MIELŐTT -ez a gyökér ki nem löveti.
micfild
@karma1: én megfejtettem.
orbán minden egyes szava és minden mozdulata előre megtervezett... (kivéve ami önkéntelen)
de ez a gazolás szerintem előre tervezett.
Hogy azt mutassa az egyszerű nép felé... lám én éppen olyan egyszerű ember vagyok mint ti.. kihúzom a gazt.. nem derogál nekem.. mert egyszerű ember vagyok. Egy ilyen mozdulattal a "bözsinénik" szimpátiáját nyeri el. Bözsinéni azt látja.. hogy a minelnökünk nemcsak szép szál legény.. hanem azt is hogy nem fél bepiszkolni a kezét.
Honnan került oda a betonba az a gaz?? hát.. a protkollfőnök odarakatta...- - mert egyébként teljesen indokolatlan az a zöldség azon a helyen.

(2006ban is milliárdosok voltak már... emlékszel.. biztosan.
és a kockásinggel reklámozták magukat.. a kampány idején--- mondván.. rosszabbul élünk...mint 4 éve. )

vagy pont a bözsinéni látogatása.. kóbászfesztivál.. és hasonlók.. mind mind arról szól hogy elnyerje az egyszerű iqnullák szimpátiáját.. akik nem látnak tovább az orruknál.
és ezekből túl sok van
micfild
@bakegya: Gondolj bele... soros mi mindent tudhat.. elvégre.. ő csinált a fideSSből pártot és lényegében az ő pénze fekszik abban hogy ezek hatalomra jutottak.
wagabund
gondos gazda szemével nézte a közterületet..nincs ebben semmi kivetnivaló...csak az a zsebredugott kéz...
karma1
@micfild: Valojaban igazad van - ez tenyleg egy hasznalhato gesztus LENNE az ecceru oregasszonyok fele, DE: hogy ezt a kis jelenetet pont az egyiptomi csavo fogadasakor jatssza el - ennek nincs helye ebben a kepsorban.
Ez inkabb a mar ellenzeki partokba tomorult embereknek jelzi azt, hogy ez az ember sulyosan elmebeteg, es mar nem biztos, hogy a kozvetlen kornyeke tudja-e ezt az allapotot kontrollalni.
Lehetett volna egy "kis szinest" csinalni - hiszen ugyis csak a feszbuk oldalara kerult ki, mint pl. vona a cukiskodo kutyusokkal, a juhasz elod asszem a pici gyerekeivel cukiskodott - annak lett volna uzenete, plane jobban megszerkesztve: lett volna "bevezetes-targyalas-befejezes", ahogy nekunk a magyartanarnonk tanitotta...
Ha en egy magamat valamire tarto magyar allampolgarnak tekintem, akkor azt mondom, hogy b@ssza meg, miniszterelnok ur, de a millios havi fizeteseert ne gazoljon, hanem a Parlamentben uljon, foglalkozzon a millio kerdessel, amit oktatas, egeszseg es nyugdijugyben az emberek beadtak levelben az eszreveteleiket. Az orvos gyogyitson, a tanar tanitson, az elado a kozertben kedvesen szolgaljon ki, es az aranytalanul oriasi fizetest kapo herevero politikusok meg emeljek fel a segguket, es oldjak meg a problemakat, ezert szavaztak be oket a parlamentbe, es ezert kapjak azt a rengeteg elonyt, oriasi fizetest,
De tudod, hogy ez csak az en velemenyem, viszont az indittatas az vitathatatlanul az volt, amit Te mondasz...:o)))
reseva
Napokban láttam Hitlert egy felvételen, Berlin ostroma előtt, amikor már a megmaradt katonák mellé gyerekeket soroztak be. A jobb kezével a besorozott gyerekekkel fog kezet, a másik keze a háta mögött megállás nélkül kalimpál. Azt mondják, még mindíg hitt a győzelemben.
Eladott Ország
@reseva: static.origos.hu/s/img/i/1504/2015043013.jpg?w=666&h=371
Adolf Hitler gyerekkorú Hitlerjugend-tagokat tüntet ki a kancellária kertjében, 1945. április 20-án. Hitler betegesen rettegett a gondolatától is annak, hogy szovjet fogságba eshet.
bencemacska
@karma1: a, 08:28
Szerintem viszont a beteges kényszer okozta.
Az internetre viszont azért került ki, mert ha már egyszer megtörtént a gikszer, ne mástól kerüljön ki, hanem mi is húzzunk belőle hasznot. Itt jön be nálam a ti elméletetek.
karma1
@reseva: El is tudom kepzelni, hogy valoban hitt benne,...Az elmebaj csodakra kepes,...:o((
bakegya
@micfild: @micfild: szarik ez a NEMZETRE,DE MÉG AZ UNIÓRA IS-a cigónak mindegy hogyan és hol,csakkk a küszöbön belül lehessen...az összes játszmájának a lényege,ellenőrzése alatt tartani a magyar lakósságot...a nagy lopások idejét már lerendezték,már a működtetésen a hangsúly...okádék banda háborúval minden megpldható-minden eszközt a mocskos kezéhez igazít úgy ahogy akar...
kokopelli
@bakegya: (1:13)
..megmondhatta volna már valaki a két baromnak (Erdogan Viktornak :=) )
hogy a berlini-fal már megadta magát! Az Angéla vagdalt húst csinálna be-
lőlük,mint ahogy a H.Kohl-t is elküldte anno nyugdíjba! :=)
reseva
@Eladott Ország: Ez nem az a kép, amit én láttam, A filmen hátulról is látható, valami van a kezében, és egyfolytában rángatódzik. A filmen előrehaladott parkinson kórról beszéltek.
bencemacska
Csak az a szerencséje, hogy közben nem hasadt ketté a fenekén a nadrágja. Akkor biztos nem az ő honlapján jelenik meg a videó!
De mulatságosabb lenne!
Hiába, jó cérnával varrták!
Klubtag
És ezt a főszert imádja kb. 1,5 - 1,8 millió magyar honfitársunk. Namármost!!!
Van 8 milliónál valamivel több választópolgár, ugyan mi kell ahhoz, hogy végelegesen kiiktassa a maradék 6,5 - 6,2 millió normális (esetleg bizonytalan, hezitáló) honfitárs ezt az OV vezette - kormánynak csúfolt - nemzetvesztő, borzalmas, garnitúrát?
verőce21
"Gazolni" jöhetne ide hozzám is most, a nyaralóba.
CsipkeRózsa
@bakegya: Sőt, nem csak az útjában, hanem a saját utcájában sem. Azért zárják le szinte folyamatosan.
CsipkeRózsa
Az is lehet, hogy Orbán ki akarta próbálni, tud-e hajolni a biztonsági mellényben.
Eladott Ország
@reseva: A Parkinson-kórra utaló jel, hogy a betegség előrehaladtával Hitler, mindig fog valamit a kezében, hogy ezzel nyomja el a remegését. A korabeli felvételeken jól látszik, ahogy például mindig fog a kezében egy pár bőrkesztyűt. Dr. Theodor Morell kezelőorvosa is igazolta a betegségét. A neten ilyen fotót per pillanat nem találtam.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Meg kellett volna segíteni, jobb vagy bal csüddel úgy, hogy a víznyelőbe szorult volna a burája.
papa.49
@Eladott Ország: Nem rossz gondolat)))))))))
micfild
@karma1: Igazad van.. - az régóta egyértelmű hogy elmebeteg.
és tudod min gondolkodom... hogy ezt a közvetlen környezete pontosan tudja és nem mernek semmit tenni. Anikó asszony bizonyára retteg. rá kell nézni arra a nőre.. olyan mint egy felmosórongy,
karma1
@micfild: Igen, ahogy irod, a kozvetlen kornyezete TUDJA nagyon jol, hogy elmebeteg, de ok megis hasznaljak ot, hiszen orban alairasa kell minden olyan papirra, amibol penzt tudnak kisajtolni.
orban nelkul minden penzcsap kiszarad. (jo-jo, 2020 utan igy is, ugyis kiszarad, de most meg kell hozza orban)
Na majd akkor fogja a kornyezete "hirtelen" nagybeteg agybetegnek nyilvanitani, amikor mar szart se fog erni az alairasa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.