Bűncselekmény hiányában megszüntette a Komáromy 'G-Ras' Gergővel szemben elkövetett kényszerítés gyanújában indult eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság – értesült a Magyar Nemzet.

Az ügyben Tényi István tett feljelentést, miután felkerült az internetre az a videó, amelyen Magomed Daszajev mellett ülve Komáromy elnézést kért, amiért lemosható festékkel dobta meg a szovjet emlékművet.

Megszüntette a rendőrség az eljárást Magomed ellen

A lap szerint a csecsen származású, jelenleg állampolgárság nélküli férfit a titkosszolgálati szervek is megfigyelhetik kapcsolatrendszere miatt, emellett továbbra is zajlik tartózkodási kártyájának engedélyeztetése, miután az már közel három évvel ezelőtt lejárt.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Magomed, pintér a fölcsúti zsírvarangy, a kurva anyjuk, a szavazóik kurva anyja,és a szavazóik éljenek szexuális életet egymással.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Én már azon is elámultam, hogy ekkora nyalást megtesz egy csecsen az őt eltűrő oroszbarát kormánynak, hogy a szovjet emlékművet védi! Hej pedig nem azért telepítette ki Sztálin őket, mert dolgos,hithű szovjetek voltak, hanem mert örökké harcban álltak velük. A vakhitű fideszesek meg biztos el is hiszik hogy a csecsen háború az orosszal csak folklór bemutató volt.
Sics
Hm, fenyegetést vagy kényszerítést szerintem se követett el. ( Pontosan tudta mit kell mondani ... " ... nem kéne ezt csinálnod, mások bánthatnak érte ... " ... ez tipikus maffiózó fenyegető szöveg, de egyéb bizonyítékok híján önmagában ezért senkit nem lehet megfogni. )

Ellenben az, hogy tartózkodási engedély nélkül szabadon mászkál az országban, nagyon nem okés ... és nagyon nem cseng egybe azzal, ahogy a jelenlegi rezsim más menekülteket/migránsokat kezel.

Az a felvetés is megállhat persze, hogy titkosszolgálati vagy szervezett bűnözői kapcsolatai miatt megfigyeli inkább a rendőrség és nem szívesen gyűjti be ... de ez az állapot most már aligha tartható. ( Amíg meghúzta magát, addig mehetett volna csak ez a dolog sztem... )
Eladott Ország
@Cefi: tegnap.17:59 Orbán Ráhel, a nemzet tehetsége, nekünk minden pénzt megér, DNS vizsgálatokkal együtt és az ejtőernyős Lánczi filozófussal és rektori székével együtt. Ne felejtsük el, hogy nem csak Ráhelt kell kistafírozni .És azt most hagyjuk, hogy valaki angol nyelven oktat bármit úgy, hogy három sorban négy hibát ejt egy írott (!) szakmai önéletrajzban, hogy helytelen igeidőt használ, hogy hibás kifejezésekkel él, esetleg egyeztetési hibát vét. A legdurvább az, hogy nincsen képessége a józan önértékelésre, hogy nincsen egy csepp szégyenérzete. Sem neki, sem azoknak, akik eldöntötték, hogy ebben az országban Schmitt Pál államfő, Mocsai Lajos rektor, vagy Farkas Flórián miniszterelnöki biztos lehet. Nos, ebben az országban, ahol fiktív önéletrajzzal és nulla tudományos munkával óraadó tanár úr lehet Nógrádi György, ott végül is két évvel mesteri fokozata megszerzése utána a miniszterelnök lánya miért ne lehetne? Amellett, hogy a Corvinus Egyetemen végzettek teljes joggal és tömegesen elkezdhetik szégyellni a diplomájukat, megállapíthatjuk, hogy annál szomorúbb nincs, mint amikor egy kézivezérelt rendszer idáig süllyed: hogy a távirányító fölött önhatalmúlag rendelkező miniszterelnök családtagjai is elhiszik magukról, hogy kivételesen tehetséges emberek, hogy megérdemlik, hogy jár nekik a pódium és a beleszólás. Ez maga a pártállam definíciója és keresztmetszete, ahol a tudás, a teljesítmény, vagy az igazi tehetség kizsigerelt, üres fogalmakká devalválódtak. Innen már csak a züllés és a leépülés marad. Az rendben van, hogy lopnak (nem, dehogy van rendben), de amikor már minden kontár belepofázhat, oktathat, eldönthet, onnan a szürkeállomány előbb-utóbb elmenekül. Mert az az ország, ahol a Ráhelekkel elhitetik, hogy ők valakik, az szép lassan a senkik országa lesz. Ez a törvényszerű.
Cefi
Törvényszerű a bukásuk is. Csak nem mindegy milyen áron, sajnos.
nezelodo
@Sics: Látod ő egy jó migra a hatalomnak, csak azzal vált hiteltelenné és világított rá az esetleges szerepére, hogy lehet, ő az egyetlen csecsen, a a szovjet rendszer emlékét tevékenyen ápolja. Ezt még a Baszajev a szovjet-csecsen bajai tüzértiszt sem tette volna meg, amíg itt szolgált. Hazatérve meg csecsen vezér lett, amíg alá nem gyújtottak az ottani hagyományok szerint egy csinos kis bombával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.