Az utasok közül senki nem sérült meg.

A balatonkenesei állomáson gyulladt ki egy mozdony csütörtök délelőtt. A Katasztrófavédelem információi szerint az oltást a balatonfűzfői tűzoltók kezdték meg, később a siófoki és a pétfürdői egységek is csatlakoztak hozzájuk.

Amozdonyt nem sikerült lekapcsolni a szerelvényről, de a lángok nem terjedtek át a személykocsikra. A tüzet végül teljesen megfékezték. Az utasok közül senki nem sérült meg, hamarosan mentesítő járat érkezik értük.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
A rég múlt NOHABJAI húzzák -vonják mindíg az északi part szerelvényeit-MÉSZÁROS LÖLŐ LEGJOBB BARÁTJÁNAK HÁNY STADIONRA,KASTÉLYRA KELL MÉG KÖLTENI EBBEN AZ ORSZÁGBAN VALAMNI IGEN NAGY TÜZET KÉNE RAKNI MÁR!!!
kokopelli
@MukiPIsti szabadstrandi jegyarus: Diesel!
bakegya
@simmering73: hát ez nem ,de a több kocsiból összeállított szerelvényeket igen-a teherbírás még mindíg ott van.Már csak foltozgatják őket,de a magyarnak jó még ez is,éppen úgy mint a ruszki METRÓ
Szép példányt küldtél-köszi.
Utaztam én már japán vasúton is( hat éves koromban),na az igen Akkor az nekem már repülő volt!...na majd a MÉSZÁROS ÉPÍT NEKÜNK JOBBAT.A selyem utast meg már meg se érem
human
A dübörgő gazdaság gépház zaja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.