20 milliót követelnek a nőtől, akit felelőssé tesznek a tragédiáért.

Minden kapcsolatot megszakítottak a gyereküket felügyelő keresztanyával azok a szülők, akiknek hároméves kislánya, Panni kizuhant a kistarcsai, negyedik emeleti lakásuk ablakán. A házaspár Londonba költözött, hogy ott próbálja kiheverni a tragédiát. 

A baleset május 20-án következett be, amíg Tamás és Anasztázia éjszakai műszakban dolgoztak a gyárban, a keresztanya pedig már távozott a lakásból. Panni fel­riadt a tetőtéri lakásban. Felvette a gumicsizmáját, egy széket tolt az ablakhoz, felállt a ra­diátorra, aztán kizuhant a negyedik emeleti tetőablakból. A gyereket munkából hazatérő édesapja találta meg az épület előtti betonon.

Beperelik a keresztanyát a negyedikről kizuhant kislány szülei

A kép illusztráció.

A keresztanyát korábban a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben, és a gyámhivatal vizsgálatával is szembe kell majd néznie. A család megbízta ügyvédjét, hogy oda forduljon – vizsgálják ki, aki más gyerekét nem képes ellátni, a sajátját el tudja-e. 

Az asszony szerint a szülők tudták, hogy egy rövid időre felügyelet nélkül marad majd a kislány, neki ugyanis munkába kell indulnia, mielőtt a szülők hazaérkeznek a saját munkahelyükről, az éjszakai műszakból. A pár azonban állítja, hogy erről nem volt szó. Ha bebizonyosodik az asszony bűnössége, akkor akár egytől öt évig terjedő börtönbüntetésre is számíthat.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
"A házaspár Londonba költözött, hogy ott próbálja kiheverni a tragédiát."

hát nem tudom...London miért jobb? a kislányt nem lehet visszahozni úgysem.. a húsz milla mit old meg?
amúgy meg kell várni a jogerős ítéletet, mert nem biztos, hogy csak a keresztanya a felelős 100%-ban...(akit addig szerettek)

szerintem.
szaboria1
Kedves szülők arra nem gondolnak, hogy Önök is hibásak? Tudták, hogy a keresztanya is dolgozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.