Tegnap alakult ki internetes adok-kapok Urbán Flórián és Kormos Anett közt, miután az újpesti focista, Jobbik-képviselőjelölt Urbán megírta: a konyhába parancsolná vissza a nőket, ha azok belekotnyeleskednek a futballba. 

A legfrappánsabb válasz eddig Kormos Anettől érkezett, itt lehet elolvasni. 

Urbán azonban nem várt sokáig az ellencsapással, jól beolvasott Anettnek és "hölgytársainak". Mi meg csak pislogunk:

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nils Holgersson
Gyarmati Eszter véleményére lennék elsősorban kíváncsi! Ő mit reagál Urbán Flórián szavaira! Halljuk!
Edmond Dantes
Azért én tájékoztatnám ezt az Urbán Flóriánt,hogy én láttam már női focit Magyarországon is tv-ben,lényegesen színvonalasabb,érdekesebb játékot produkáltak mint az újpesti,meg a többi bezsírozott frizurájú tetovált fiúk.Tehát lejjebb a hanggal,lehet hogy ez a hölgy ér annyit a foci klub számára,mint egy kiöregedett,sikertelen öregfiú.A nők ugyanis fociban is jobban teljesítenek!!!
Mobil123
Ugye milyen szar ha kirgadnak valamit az ember megnyilvánulásából? :-) na de azért gondolom hogy van szakmai vezető is (aki esetleg ért a focihoz ) a kulbnál.(ezzel nem azt akarom mondani hogy a nő nem ért !!) nem biztos hogy a női igazgató a szakmai részbe bele szól. Viszont a gazdasági részt kiválóan tudja vinni .
wagabund
..."Engem nem érdekel, hogy egy nő vezető beosztásban van. De könyörgöm, az ne a futballban legyen! "...

akár vezető beosztásban, akár a pályán centerként is sokkal jobbak a nőfocistáink némelyike, mint ez pasi, aki szövetségi kapitánynak ajánlotta magát erősen dícsérve a saját tehetségét(mint itt is olvashattuk)
human
Amit a héten tanultam. Flórián beszólása nem hímsoviniszta volt. A soros plakátkampány pedig nem zsidózás. Viszont azért nézzük meg mit is vált ki. Tessék elolvasni a kommenteket Flórián posztja alatt és tessék megnézni mit firkáltak a Soros plakátokra.
Nils Holgersson
Gyarmati Eszter véleményére lennék elsősorban kíváncsi! Ő mit reagál Urbán Flórián szavaira! Halljuk!
NaponTamas
@durbincs: nem mintha Flóri sztár lett volna bármilyen gyepen valaha is...vagy ha volt akkor fogalomzavarban vagyok a focisztárokról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.