Tettünk egy kísérletet: komolyan vettük a Pride- és LMBTQI-témában minden cikk alatt előforduló tipikus kommenteket, akkor is, ha kellemetlenek, agresszívek, durvák. Összegyűjtöttük, összecsomagoltuk és elküldtük őket a Pride szóvivőjének és pár szakértőnek, hogy reagáljanak rájuk. Reagáltak: türelmesen, kedvesen, frappánsan. Úgyhogy most mindenki megtudhatja, „miért nem lehet ezt a négy fal között”, „mit mondjak a gyereknek, ha meglátja őket”, és hogy „miért kell lila tangában Bibliát nyalni”.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: nola
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s mit mondasz a gyermekednek, ha Rezsi Szilárdot látja és hallja a TV-ben? =))
RonaGyuri
s mit mondasz a gyermekednek, ha Rezsi Szilárdot látja és hallja a TV-ben? =))
Nessy
Szerencséje van az első nem nélkül született babynek, hogy nem kis hazánkban látta meg a világot. A biztosítási kártyáján U betű jelzés szerepel. A genetika érdekes dolgokat produkál!
Nessy
@RonaGyuri: Nem engedem a képernyő közelébe, mert megáll a fejlődésben szegény gyermek!
Hellcat
@RonaGyuri: Normális családban ez nem fordulhat elő :)
RonaGyuri
@Hellcat & @Nessy: én magamat is óvom ettől, de véletlenül is előfordulhat! =))
Az egyik barátom 5éves uncsija állt meg rohangászás közben és riadtan nézett a képernyőre a dagadt törpe ordítozástól réműlt meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.