Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, Sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban. Orbán figyelmeztette a Nyugatot: ne merjék őt leváltani, mert baj lesz 2017. július 07. - nickgrabowszki Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban. orb_1.jpeg Egyfelől most már nemcsak a szervilis kliensei azonosítják Orbánt Magyarországgal (lásd még: a külföld vagy az ellenzék nem az Orbán-kormányt, hanem magát Magyarországot és a magyar országlakosokat támadja), hanem ő is saját magát az állammal és Magyarországgal. Olyan már volt, hogy felhatalmazás nélkül a magyarok (nemcsak a Fidesz-szavazók, a kormánypártiak, a kormánypropaganda megvezetettjei, hanem az összes magyar) nevében beszélt. De az utóbbi években - a nyilvánosság előtt legalábbis - nem engedte meg magának, hogy saját személyét azonosítsa az állammal és az országgal. Most viszont egy elszólásból kiderül, hogy miképpen...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Le leszel váltva Cigánypáva.,,,általunk,,és nem a Nyugat által.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Az anyja szentségit, fenyegetőzik! A diktátorok mindig a saját félelmük miatt fenyegetőznek, mindeközben ő golyóálló mellényt hord. A nyugat most úgy megijedt... )
lampa laz
Hát ez nagyon igaz, sajnos...

"A magyar Kadhafi él és virul, csak a rend, a béke, a nyugalom és a stabilitás hiányzik."
Captain Blood
Nem koronáztunk( Ugocsa non Coronat), hadat üzentünk az USA-nak és most itt az ujabb őrület 1 csúti cigány fenyegeti a szövetségeseit!!! Ami amúgy nettó baromság, mer csak MI tudjuk leváltani ezt az elmebeteg embert!!!
wagabund
ha Orbán fél, akkor baj van...valamit a fülébe súghattak a bizalmasai, ami nem jó előjelű.
bencemacska
Még jó, hogy nem vagyunk atomhatalom, mert akkor nemcsak mi, hanem az egész világ reszkethetne egy őrült tettének következményétől!!!
Clavigo
Le leszel váltva Cigánypáva.,,,általunk,,és nem a Nyugat által.
Captain Blood
@Horizont: Nero is az volt, mégis dicsőítették... nem kellene lángba borítani az országot!
tudode
Ezzel az "embernek látszó tárggyal" minden valamire való politikusnak, állampolgárnak tele van a nemi szerve.
.
Szentségtörés, hogy beteheti a tisztátalan lábát az Ország Házába!
.
Röhej!
Egy buszvezetőnek pályaalkalmassági vizsgát kell tennie alkalmasságát illetően, mert a közlekedés veszélyes üzem, és felel egy BUSZNYI utazó életéért!!!
.
Ez a mentálisan beteg ember EGY ORSZÁG ÉLETÉT TESZI TÖNKRE!
.
Játssza a maszatost akkor, amikor a Gyermekklinikáról szívműtét közben, ha szükség van rá, MÁSIK KÓRHÁZBA KELL ÁTVINNI szívműtét közben a gyermekeket, MERT AZ ÁLLAMNAK a XXI. században alapvető műszerre CT BESZERZÉSÉRE NEM FUTJA!
.
Nesze neked, nekünk, kedves mindannyiunknak CSALÁDPOLITIKA, GYERMEKÁLDÁS!!
lampa laz
@Captain Blood: Csak tudod félő, h a leváltása véresre fog sikeredni, mert ahogy most sorosamumus, akkor a nyugatot fogja utáltatni a híveivel. A leváltó tömegbe pedig lövetni fog és gyanítom, nem gumilövedékkel. Ez az elmebeteg mindenre képes lesz a hatalma megtartásáért. Elkúrtuk, 2014-ben kellett volna eltakarítani, most nehezebb lesz, ehhez a saját táborából kiábrándultakra is szükség lesz, de legalábbis hatalmas, kitartó ellenállásra a rendszerével szemben.
vitriol
@lampa laz: ez képes behívni az oroszokat!
lampa laz
@vitriol: Még tán a törököket is, hiszen bírja mindegyik "jóindulatát", mindkettő kedves rokon neki.
nezelodo
Lépéshátrányban vagy Vitya, ma azt kellett volna ordibálni, hogy a G20 találkozón kellene lenned a fő helyen.
Captain Blood
@lampa laz: Az lehet, de majd' minden diktátort "véresen" kellett megdönteni. Én bízom az emberek józanságában - itt minden Mo-on élőt értek -, és nem hiszem, hogy '56 után még1x a fegyvereknek kell szólnia! Csak 1 kis "élesztő" kell és eltakarítjuk a szemetet!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.