Tájékoztatás2017-07-08 09:08 Kedves Emberek, Sajnos lecsökkent az aláírók száma, és ennek egyik oka, hogy megtámadták a Facebookomat vírusbombával. Minden ismerősőmnek folyamatosan küldik a vírusokat. Így az FB-n már nem terjeszhetem a felhívást. Másik oka egy barátom szerint az, hogy a petíciót gyenge lépésnek tartják az emberek a kormány politikájával szemben. Én, mint írtam zsigerből indítottam, életemben először, és az eddig összegyűlt 7500 aláírás mögött 7500 embert látok, akiknek felelősséggel tartozom. Mi ezzel a petícióval az első lépés voltunk, most megindulnak az utcai akciók. Mindezekkel együtt a petíciót nem zárom le, a gyűjtés folyik tovább, a petíció sorsa pedig az előző levelemben foglaltak szerint alakul majd, közös megegyezssel. Szép hétvégét: Dárdai Zsuzsa

Forrás: peticiok.com
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A rezsim máris hozzáfogott az aknamunkához!
quadrocopter
@durbincs: Höl találtál ebben az írásban villamost?
karma1
Jo lenne, ha peldaul a Momentum megint kiallna egy jo ugy ellen, kulonben pillanatok alatt a balkan legmelyere ropitenek vissza bennunket a rangsorban - joggal.
De a momentum orban basi mellenyzsebebol kandikal ki, kilora vannak megveve, meg egyszer nem lesz Nolimpia siker...:o(((( (Igaz, masban se remenykedjenek, mert orban ugy fog megfeledkezni roluk, mint a reggeli kakijarol...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.