A Tesco különben közölte, hogy magyar dinnyét árusít. Valamint magyar dinnyét terít külföldön is. Amiből az is következhet, hogy a száz forint közeli kilós áron lehet valahol a null-szaldo közelében a hazai dinnye felvásárlása, szállítása és terítése. Kicsit talán magasabb, de talán nem sokkal. Ha feltételezzük, hogy a Tesco még promóciós okokból sem szeretne csődbe jutni. De feltételezhetjük, hogy másfél száz forintnál már haszonnal adhat tovább a cég az egyébként meglehetősen szezonális árucikken. A feltételezések talaján állva az azt is jelentheti, hogy ha ennél sokkal drágább kilónkénti dinnyeárral találkozunk, akkor ott a viszonteladói rendszer tesz zsebre a különbözetet. Ha ez igaz, akkor ebből két dolog is következhet. Az egyik, hogy a Tesco sem emelheti vissza a korábbi, kétszáz feletti árra a dinnyét. A másik, hogy az önköltség közelében terített dinnye leleplező hatására joggal panaszkodnak azok, akik a hazai gazdák hülyének nézéséből, a viszonteladói és számlázási...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@durbincs: Szerintem is kétféle dinnye van: jó és rossz.
Eladott Ország
Budai Gyula feljelentős cunami, dinnyefelelős jelentkezz! Bár Budai és a Rogán félék csak gyalogosok a sakktáblán, egy olyan sakktáblán, amelyen a ló már nem csak L alakban léphet, hanem úgy, ahogy neki tetszik.
GeoCravker
@Eladott Ország: Egy kicsit magam is hiányoltam Budai dinnyefelelős megjelenését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.