Jövőre, a családok évében a kormány tovább bővíti a családi adókedvezményeket az elfogadott költségvetési törvény szerint. Jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton Budapesten. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szutyokbence!!!
Hülye vagy, meg sötét mint a éjszaka holdvilág nélkül!!
Baszhatja a kedvzményedet az akinek nincs munkahelye , vagy csak minimálbért keres!!!
Annak nem jár a kedvezmény???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@kokopelli: Hogy hol állná meg a helyét??? Hát a seggnyalásban!!!
Nessy
Olyan szépen hangzik a "család barát" kormány. Bence kedves! Mondja, miután ön már felnőtt, akkor már nincs is "családja"? Nem ismer olyan házaspárokat, akik ne nem adott a sors gyermeket, vagy csak esetleg egyet? Ők már nem is "család"? Az tény, hogy egy álomtitkári fizetésből könnyebb gyermeket nevelni, mint minimálbérből.
Ergo a jól keresőknek ez tényleg nagyon "barátságos" dolog. Önök ott "segítenek", ahol amúgy is minden megvan!
JAJMÁR
Kérdezd annak a 18 éves gyereknek a szüleit, akit a rendőrök vittek el, mert segíteni akart a BKK e-jegyrendszer tisztításában.

Vagy engem, aki miközben a pici, pár éves unokáimmal sétálok, és szembemegyünk ey óriásplakáttal, amin ijesztően madzagon lógnak emberek... én meg mondom: - ó, semmi, csak véd minket a családbarát kormány!
karma1
Mar tuti, hogy hulyen fogok meghalni. Milyen alapveto elelmiszerek AFA-jat csokkentette ez az aldott jo kormany? Mar csak azert, hogy egy kicsit kepben legyek... @eszegfu Dragam, Te ebben nagyon otthon vagy a szakmad miatt, megis, mi lett annyival olcsobb?
papa.49
Megkell állapítanom a SZUTYOKBENCÉRT is KÁR VOLT LETOLNI A GATYÁT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.