Tegnap lezajlott a Pride. Aki az eredeti útvonalra készült, az megszívta. Azok is akik ott akartak beszólni a vonulóknak. De az is, aki a lezárások kapcsán azt az útvonalat vette volna figyelembe. A szervezők, akik egyik szószólója szerint minden rendezvénynek vannak kockázatai, megváltoztatták az útvonalat. Azért a felvonulás minden nagyobb probléma nélkül lezajlott. Mindössze néhány, 63+1 vármegyés hídlezárót kellett a rendőröknek elhessegetni az útból. Meg néhány ellentüntető zsibongott. Alapvetően tehát lezajlott. Nyomában legfeljebb a kérdések maradtak. Olyan kérdések is, amelyek nyomán szinte biztosan előkerülnek a „pfúj, homofób antidemokrata” feliratú matricák. Mert azokat mindig elő lehet rángatni. Ha nem tetszik Alföldi egyik rendezése: homofób vagy. Ha szerinted kontraproduktív a felvonulás, antidemokrata vagy. Ha nem tetszik az, hogy politikusok használják fel ingyen-önreklámra a Pride-ot, akkor különösen antidemokrata vagy. Holott aligha előírásszerű, hogy mindenki...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@justhpeter: Valószínűleg. Antall azért merte azt a cinikus pofátlanságot kiejteni a száján, hogy "tetszettek volna forradalmat csinálni", mert tudta: a gengszterváltás le van zsírozva.
Egy valódi forradalomban ő sosem kapott volna pozíciót. De a jelenlegi bagázs egyetlen tagja sem.
justhpeter
@GeoCravker: Nicht beszarnen, mondaná a német, ha jól beszélne magyarul. A probléma nem ilyen nagy, nem az inkvizíció jött vissza, csak kinyitott az állatkert és a fideSS korhadék- és rothadéklakó utánpótlása kiszabadult. Bakondi majd riasztja az állatbefogókat és beszállítják őket az ideg- és elmekaranténba. Kitömve, megfigyelésre.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...vagyunk vagy csak néhányan akarják azt sugallni mert valakik válaszolnak a beírásaikra ???
GeoCravker
@Csizmás Kond: Azok lakítják egymás szemléletét, vagy merevítik be a magukét, akik kinyilvánítják, és üztköztetik a nézeteket. A hallgatóság nevében nem nyilatkozom :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...szerintem aki a szart piszkálja az elsősorban mással akarja éreztetni a szagát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.