Több mint 40-en sérültek meg hétfő reggel két balesetben Pest megyében. Az M3-ason felborult autóbusznál 22 sérült van, egyiküknek életveszélyes az állapota.

Több mint negyvenen sérültek meg hétfő kora reggel két Pest megyei balesetben. Az Országos Mentőszolgálat szolgálatvezetője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában azt mondta: több életveszélyes és súlyos sérült is van.

Golopencza Pál felidézte: csaknem egy időben történt a két baleset. Az M3-as autópályán buszbalesetben 22-en sérültek meg, egyikük életveszélyesen, négyen-öten pedig súlyosan. A sérülteket Budapestre, a Honvédkórházba és a baleseti intézetbe vitték.

Több mint 40 sérült a reggeli két balesetben

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Több mint 40 sérült a reggeli két balesetben

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A másik, a 441-es úton történt baleset sérültjei közül is egy ember állapota életveszélyes, és négy-öt a súlyos sérült. Onnan a fővárosba és vidéki kórházakba is vittek embereket – fejtette ki.

Az Útinform oldala szerint az M3-as autópályán Budapest felé Bag térségében a 41-es kilométernél történt autóbusz-baleset miatt a forgalmat Hatvannál az 55-ös kilométernél a csomópontban kiterelik, jelentős a torlódás a térségben.

A 441-es úton, Nagykőrös és Kecskemét között a 21-es kilométernél három jármű ütközött össze. Ott továbbra is teljes az útzár, kerülni Kocsér és Lajosmizse felé érdemes – írták.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MukiPIsti szabadstrandi jegyarus
Na ezt hogy sikerült ... ilyen csúnyán ?
Sok info megvan a cikkben és jobbulást a sérülteknek ,
de az nincs hogy ezt hogyan sikerült így összehozni . :-((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.