Először magyar nyelven: Soros György nagy port kavart, Szijjártó Péter szerint "egészen elképesztő" javaslatai a menekültválság európai szintű kezelésére. Az ismert magyar származású tőzsdeguru és filantróp szerint a nemzeti kerítések nem megoldások, egységes, humánus és észszerű tervre van szükség. A menekültválság már eddig is az Európai Unió lassú, de biztos szétesésével fenyegetett, de június 23-án egy újabb nagy csapáshoz, a Brexithez is hozzájárult. Mindkét válság felerősítette a xenofób, nacionalista mozgalmakat szerte a kontinensen. Ezek az erők az elkövetkező egy évben számos kulcsfontosságú szavazás megnyerésére törekednek, beleértve a 2017-es francia, holland és német választásokat, az EU menekültügyi politikájáról szóló idén október 2-án tartandó magyar népszavazást, illetve az ugyanezen a napon sorra kerülő megismételt osztrák elnökválasztást, valamint az októberben vagy novemberben megrendezendő, az ország alkotmányáról szóló olasz referendumot. Ahelyett, hogy az EU...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Erre a cikkre épül az egész Soros ellenes kormánypropaganda. Azok akik nem olvasták és a megosztások ellenére ma sem érdekli őket az igazság, azok megérdemlik ezt a hazug rendszert.
Manhattan
Erre a cikkre épül az egész Soros ellenes kormánypropaganda. Azok akik nem olvasták és a megosztások ellenére ma sem érdekli őket az igazság, azok megérdemlik ezt a hazug rendszert.
quadrocopter
Korábban kellett volna benyomni a köztudatba a tartalmát, mert akkor a edebil, idióta, skizofrén barom is hiába verte volna a taknyát a bekékült plakátjaival!
justhpeter
@quadrocopter: A debil mindenképpen verné a taknyát, mert a legkisebb EU változás is kiütné a hazai uralkodó pozícióból. Pontosan erre van kitalálva a kettős beszéd, amiben mást mond Brüsszelben és azt alá is írja és mást mond az itthoni újságíróknak a Brüsszel elleni harcáról.
desiro
@justhpeter: Egyszerűen lefordítva egy idióta...
Rockxy
A globalizáció sebességét nem lehet olyan mértékig lecsökkenteni, hogy a nemzetállamok ne vegyék észre, hogy mi történik.
A legnagyobb hazugság mindig a piramis csúcsáról indul.
De van, aki nem lát odáig.
Qqberci
@desiro: Nem idióta, egy szemét, önző cezaromán állat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.