Rója Istvánt tisztelik a diákok és szülők, nincs is ellenjelölt, de a Fidesznek nem kell. Az Emberi Erőforrások Minisztérium egyszerűen érvénytelenítette a makói József Attila Gimnázium igazgatói posztjára kiírt pályázatot, pedig arra egyetlen jelölt, a posztot 22 éve betöltő Rója István pályázott - írja a Délmagyar. Az igazgatót sokan tisztelik az intézményben, amit mutat, hogy a ballagási ünnepségén sokáig elkezdeni sem tudta a beszédét a nagy tapsvihar miatt, és májusban, majd június elején több mint 500-an tüntettek mellett, hogy tovább vezethesse az intézményt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Legyen hát ismét Ő,az iskolaigazgató.
kisrigó
Az "osztályharc" folytatódik, ki a szakemberekkel az oktatásból! DDD. Majd mi megmondjuk, hogy ki a mi kutyánk kölke, akinek földig ér a nyelve! De mit várhatunk ettől a bandától, akik ott pöffeszkednek! "Emberi erőforrás"? Az, csak ember nélkül!!
nezelodo
Keressenek egy fideszrajongó háromosztályos kanászt igazgatónak, mint ahogy a Rákosi rendszerben is megesett, aztán mégis melléfogtak, mert egy becsületes ember bújt elő a tanulatlan pásztorból és a szakemberekre bízta a szakirányítást. Nem lepődünk meg, láttunk fiúk már ilyent, amikor apáitok csapata volt az állampárt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.