Levelet küldött ismerőseinek és munkatársainak Soros György, amelyben a magyar kormány új plakátkampányával foglalkozik.

A "Darkness Falls", azaz "Leszáll a sötétség" című levél "George Soros" feladótól érkezett, de Michael Vachon írta alá, aki a Soros Fund Management tanácsadója, és sokan a milliárdos jobbkezének tartják.

Soros György megszólalt a plakátokkal kapcsolatban: "Leszáll a sötétség"

Vachon és Soros szerint a kormánykampány „Európa legsötétebb korszakait” idézi. A levél szerint a kampánynak egyértelműen antiszemita felhangja van, amin sok zsidó és nem zsidó magyar is felháborodott. Kitér arra is, hogy a kihelyezett plakátokon „büdös zsidó” és hasonló feliratok jelentek meg.

Soros a holokauszt túlélőjeként a nácik elől bujkált Budapesten, később pedig maga is menekült volt, első kézből tudja, milyen halálos veszélyben lenni. Máig emlékszik arra, hogy a nemzetközi közösség elutasította a nácik elől menekülő zsidókat. Ezért érez együtt a Szíriából és más háború sújtotta országokból menekülőkkel – áll a levélben, aminek teljes szövege itt található.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Hát ha Orbánt és Mészárost végig zavarnák Felcsút főutcáján meztelen seggel,talán ő is megértené,hogy milyen érzés üldözöttnek lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@nyanya001: 2002?? Akkor azt nagy valószínűsséggel még a fideSS adományozta... vagy javasolta.
Akkor még hálásak voltak neki..
ma ellene fordultak.
orbánmaffia mindenkit kihasznál és aztán ellene fordul vagy eltapossa , tönkreteszi
lsd.. mdf, kisgazdapárt... és kdnp ..
micfild
@levarosbukta: folyton folyvást én is ezt kérdezem
de eddig még senki sem tudta
viszont bizonyos, hogy már most megvan a jelöltjük
micfild
@levarosbukta: Maximálisan egyetértek Veled... - végső soron Soros juttatta hatalomra az orbánmaffiát.
Az hogy orbán az összes támogatóját ellenségnek tekinti, és megpróbálja eltaposni ha már nincs rájuk szüksége... azt nem meglepő. Mindig is így müködtek. Most már nincs szükségük sorosra... annyi pénzt loptak el, hogy nem kell soros támogatása.
kamazuka
Tragédiát megélni az nem kóser.De nem emlékezni az első netán a második olaj válságra...hogy is volt.A közel kelet hogy szopatta be eu-val az olajáremelkedést?
Lojalitás?
Villám tudja.
Nehéz dolgok ezek.
1magyar
soros miért nem Dubajba segíti a migránsokat, ha igazán segíteni akar rajtuk, akkor azt íratja be nekik az okos telefonba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.