Sajtótájékoztatón szólalkozott össze Halász János, a kormánypárti frakció szóvivője az N1TV újságírójával – adta hírül az mno.hu.

A tájékoztató azt a kérdést is érintette, hogy a Fidesz választ vár Vona Gábortól, a Jobbik elnökétől azzal kapcsolatban, tudott-e arról, hogy „a Jobbik antiszemita politikusa, Kulcsár Gergely feltehetően egy fiatalkorúval folytatott viszonyt”. 

Kisberk Szabolcs, az N1TV újságírója azt kérdezte Halásztól, hogy fordultak-e a hatósághoz. Halász közölte, zajlik egy per ahol tanúk is állították ezt.

„Nyilvánvaló, és biztos hallotta, amit elmondtam az antiszemita politikus kapcsán”, és hogy ő „miket mondott, miket mutatott magáról”, és ezek alapján szerinte teljesen jogos, amit mond

– jelentette ki.

Majd Halász áttért arra, hogy az N1TV mennyire sok pénzt kapott az elmúlt években a Jobbik alapítványától. Erre válaszul az N1TV képviselője közbevetette, hogy Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor barátja az Echo TV tulajdonosa, a köztévé pedig a Fideszé.

Erre halász lepártkatonázta a riportert, majd elindult kifelé. Még útközben sajnálkozott, hogy 

„A többiek itt sajnos kérdezni sem tudnak".

majd beszólt a kérdezni merészelő újságírónak:

„Próbáljon meg viselkedni sajtótájékoztatón!” 

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/halaszjanos.jpg
Ilyen álságos, köpönyegforgató kormánya a büdös életben nem volt ennek az országnak. Ha más csinálja, borzalmas, ha ők csinálják hazafiasság. Kétszínűség, hazugság, mi, Halász? Okádni kell. Már megint. Akkor mondom én is magamét, ha már senki nem kérdezett. Elgurult a gyógyszer, elvtársak, nagyon messzire gurult! Ez az a szint, amikor az ember már azt is megbánja, hogy egyáltalán érdeklődik a közélet iránt, nem hogy naponta nyakig el van merülve benne. Értem én, hogy már kampány van, hogy már csak a csordával hajlandóak kommunikálni, hogy az egyre szűkülő bázisnak röfögik naponta a bódító zsibbasztó kulcsszavakat, miközben végképp lemondtak a társadalom legalább háromnegyedével való emberi kommunikációról. Ahogy a csontvázak hullanak ki a szekrényből (lásd például a 14 ezer milliárd forintnyi füstbe ment uniós támogatás sikertörténete), egyre gyakrabban kell terelni, vagdalkozni, sorosozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Többször akartam írni ide, de nem találok megfelelő jelzőt erre a szellemi toprongyra... egyszerűen katasztrófa ez a valami...
Eladott Ország
@papa.49: július 12 19:21 Kellett Kósa Lajosnak lazításként Aucklandbe utaznia egy Rolling Stones-koncertre. A kupakügytől is láthatóan teljesen szétesett fideszes erősemberhez ugyanis odalépett az utcán egy magyar, és azt mondta neki: "Hé faszfej, itt börtönben rohadnál meg."
magyarnarancs.hu/villamnarancs/kosa-lajos-es-csapata-uj-zelandon-kupakol-tovabb-92705
Kósa és Halász János titkárnőstül koncertre megy – Új-Zélandra. Fejenként 1 millából.
Eladott Ország
@papa.49: youtu.be/LHm3IruGthA
Ha más csinálja, borzalmas, ha ők csinálják hazafiasság .
A mi mindennapi sorosozásunkat már régen nem kell kérni, jön az magától, ömlik bele az
arcunkba, a nyakunkba, csak győzzük levakargatni magunkról. Az ügyeletes szarlapátolók
körforgásának szellemében ma éppen Halász János idétlenül bárgyú vigyorú, valamilyen szóvivő volt a soros, hogy kifejtse az áldjon vagy verjen Soros keze című balladai homályban gyökerező kormányzati kényszerképzet jelen állását. Ami így néz ki, három és fél perc tömör gyönyör:
indavideo.hu/video/IHM_Vilagit_a_szamban_a_negro
Refr:
BUNKÓ(bunkó)
Világít a számban a negró
Rám rohad a nájlon póló
Meló helyett én csak játszom
Disznó vágást a nintendón
Kappa-kappa-kappa-kappa kézi
Segélyen vagyok mostantól
Világít a számban a negró
Elvagyok tiltva a közmunkától

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.