Biztonságos a wifi használata a vizes világbajnokságon a rendezvényt lebonyolító cég szerint. A nemzetbiztonsági bizottság azért ülésezik majd a kérdésben. 

Közleményt adott ki a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nkft. a sajtóban megjelent hírekkel kapcsolatos, szerintük ugyanis a vizes világbajnokságra elkészült nyilvános wifi-hálózat biztonságos.

"A csatlakozáshoz nincs szükség semmilyen adat megadására (azaz a használat nem regisztrációhoz kötött). A WiFi működése során a szolgáltató egyáltalán nem alkalmaz olyan megoldást, amely a felhasználók bármilyen személyes adatát marketing célokra rögzítené. Ennek megfelelően a WiFi hálózatra való csatlakozás a felhasználók számára adatvédelmi szempontból biztonságos. A sajtóban megjelent Wandafi és Maksat.pro software-k nem kerülnek alkalmazásra, az ezzel kapcsolatos híresztelések valótlanok, így az ezt közlők álhírt terjesztenek"

- írják közleményükben.

Ehhez képest a 444 cikke szerint a Parlament nemzetbiztonsági bizottsága még a nyáron, várhatóan augusztusban összeül az ügyben, és a titkosszolgálatokat is bevonják az ügy felderítésébe.

Lázár János pedig a Kormányinfón azt javasolta a cikk szerint, hogy inkább kerüljék az ingyenes wifit az emberek.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha már ennyire tagadják akkor bizony IGAZ !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.