Ofner Péter szerint magas színvonalú ellátást kapott a június 29-én elhunyt kislány, akit nyitott mellkassal vittek CT-vizsgáltra, de sem a szállításkor, sem utána nem történt szövődmény, halála más okból következett be. A főigazgató szerint sokan a nyitott mellkas fogalmát is félreérthették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Eriksson: A történet szempontjából teljesen mindegy,hogy tulajdonképpen volt e esélye a kislánynak a gyógyulásra,a lényeg az hogy megtett e mindent a társadalom és főleg a pénzpazarló qrmány ennek érdekében?Az én meglátásom szerint biztosan nem,főleg annak tükrében,hogy máshol hogyan költik számolatlanul az adófizetők pénzét a saját szórakoztatásukra.Egy normális országban már rég kaszával kergették volna el őket de ez nem az az ország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@hetöndöe: Milyen mundérról beszélsz? Ha gondolkodnál egy kicsit a magad fejével, és nem a jól begyakorolt séma alapján írnád a véleményeidet, megvilágosodnál. A világ nem fog hozzánk alkalmazkodni. Ha békét akarunk magunknak, nekünk kell belehelyezkedni a világba.
hetöndöe
@Eriksson: Fletó idején a magadfajtának egészen más volt a véleménye a "világról"'.

gyurcsanyahibas.blog.hu/2008/7
Eriksson
@hetöndöe: Nocsak. Menjünk mindjárt vissza a világ kezdetéig. De honnan tudod, hogy nekem mi volt a véleményem a Fletó idejéről? A magadfajtának mindig vannak kiötlött teóriái, melyekhez próbálják igazítani a világot. Kész rémálom lehet így élni.
hetöndöe
@Eriksson: A magad fajtájának meg nincsenek kötött teóriái,hanem mindig a haszon felé húznak,ezért erkölcsi "teoriái" sincsenek,sem gátlásaik.És ez nem rémálom,hanem maga a meztelen igazság a köpönyegforgatásról.:-)Te mondtad ki magad.
Nessy
A XXI, században bizony legalább a CT készülék olyan fontos lenne az alap szakmás intézményekbe, mint anno a röntgen készülék volt.
Tudomásul kell venni hogy a 10 éves készülékek már "elavultak", de nem nálunk. Nálunk nincs ami elavuljon!
Ma már sok helyen ott az LD CT.
Eriksson
@hetöndöe: Te aztán jól megtanultad a leckét. Elrendezel mindent a fejedben a körülötted mozgó világ teljes kizárásával.
A te eseted bizony nem köpönyegforgatás, hanem a besulykolt dogmák elvtelen ismételgetése.
Most jó éjszakát kívánok, holnap korán kell kelnem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.