Ebben a helyzetben, személyesen, sokkal jobban érdekelt volna néhány kérdésre a válasz. A kislány állapotán keresztül elkövetett főigazgatói magyarázkodás helyett. Olyanokra, hogy 1. Amennyiben nem ez volt az első eset, és már tudjuk, hogy nem, akkor az igazgató mit tett az eddigi esetek alapján? Azon kívül, hogy megköszönte a saját kinevezését a posztra. 2. Az intézet, a felszereltség rossz állapotának ismeretében, és azzal indokolva mikor jelezte a minisztérium felé a főigazgató a felszereltség javításának szükségességét? 3. A kérésének teljesítését mikor, ki milyen indokkal tagadta meg? 4. Milyen szakmai indokok alapján kezdenek bele egy műtétbe, amihez nincs megfelelő felszereltség? Amennyiben erre az egészre pusztán annyi a válasz, hogy az elhunyt kislány úgyis meghalt volna, és eddig minden a legnagyobb rendben volt, és a kirobbant botrány előtt nem tett semmit a főigazgató úr, akkor az intézet igazgatója részvétét nyilváníthatja ki és felajánlhatja a lemondását. A...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@durbincs: Most, elvileg már lesz. S a kislány halála talán mégsem teljesen független a szállításától, ha ilyen sebtében mégis találtak pénzt a CT-re.
karma1
@GeoCravker: Szokas szerinti jo cikked... :o)) balog miniszter ur csak muszajbol szolalt meg (akkor is minek?), mert ma Magyarorszagon NINCS egeszsegugyi miniszter, mint ahogy oktatasugyi miniszter sincsen, csak allamtitkara van mindket tarcanak, hiszen akkor a minisztereket felelosse lehetne tenni azonnal.
Ha en lennek a csalad helyeben, elottem mar az Isten se mosna le se a korhazrol, de fokeppen nem errol az ajtatos szemetrol es a kormanyarol, hogy nem az atszallitas miatt halt meg a gyerekem!
Es elmennek a legvegso forumig, ahol nyilvanvalova tennem azt, hogy az orszag vezetese szisztematikusan irtogatja a magyart az egeszsegugyi "szolgaltatason" keresztul!
Bizony en elmennek az EU-ig is, mert annak biztosan van egeszsegugyi tagozata. Es akkor tutira kiderulnenek olyan dolgok, hogy az EU ADOTT a magyar egeszsegugyre penzt, csak nem oda lett felhasznalva, amire adtak a penzt.
(Pont ugy derulne ki az igazsag, mint mikor az EU adott rengeteg penzt az energiatakarekos atalakitasokra, es lazarjanko kijelentette,. hogy az a penz csak arra hasznalhato, hogy a kormanyzati kozepuleteket energiatakarekossa tegyek, mire az EU visszairt, hogy egyaltalan nem, hanem ok azt a penzt 50 EZER lakossagi tulajdonu lakas energiatakarekossa tetelere adtak, a nepnek es nem a kormanynak. Jelenleg is van belole balhe).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.