Csetényi Csaba, a szegény pasaparki Rogán-szomszéd, számos állami megbízást elnyerő vállalkozó, nem veszi jó néven, hogy rágalmak zúdulnak a fejére. Tizenéves kora óta vállalkozó, nem érti, mi a baj azzal, ha sikeres. Érdekes, hogy ezt Mészáros Lőrinc sem érti.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak remélni tudjuk, hogy lesznek oly idők, mikor ezt megtanulják! =))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/lopas.jpg
A nyílt, szégyenérzet nélküli lopás Magyarországon nemzeti érték. Fél év alatt – 12,8 milliárd forintot költött el a kormány plakátkampányra. És ez a pénz csak a plakátokra ment el, a propagandasajtóba öntött állami hirdetések, a tájékoztatófüzetek, konzultációs brossúrák, tévés hirdetések és a közpénztévébe öntött milliárdok ebben nincsenek benne. Ennyi pénzből (pláne annyi pénzből, amennyit még el fognak költeni a választásig), emelni lehetett volna a béreket néhány területen, létre lehetett volna hozni jónéhány férőhelyet az idősotthonokban, lehetett volna kézfertőtlenítőt vásárolni a kórházaknak, számítógépekkel lehetett volna ellátni az iskolákat, le lehetett volna cserélni egy csomó elavult kórházi műszert és még ezer hasznos dologra lehetett volna költeni. Persze az is nagyon fontos, hogy például Csetényi Csaba cége jól működjön, hogy G. Fodor, Stefka, Schmidt Mária és társaik fizetést tudjanak adni a lojális alkalmazottaiknak és a hívek agya egyetlen pillanatra se redősödhessen be a választásig. CSETÉNYI CSABA, Rogán Antal propaganda-miniszter szomszédja, Pasa parki lakos, aki az érdekeltségébe tartozó cégeken keresztül általában hirdetmény nélküli, egyajánlatos közbeszerzéseket nyer futószalagon: pár száz milliótól milliárdokig. Magyarázzátok el magatoknak, hogy az egyharmadnál erősebb kétharmad nem létezik és a nemzeti értékekre hivatkozva az idők végezetéig leszarhatjátok a többséget alkotó emberek véleményét, mert a gyűlölködés, háborúzás felülír minden más emberi szükségletet. Hazudjátok magatoknak, hogy aki eszelős ámokfutásotokat támadja, az nem a korrupciót, hanem a nemzeti értékeket támadja. És hitessétek el magatokkal, hogy bőven elég a totális agyhalottakat izgalomban tartani, mert az ő hátukon megéltek, mint a jég hátán. Sokszor elmondtam már, újra elmondom: nem fogtok. Ahhoz már túl sok emberbe, társadalmi csoportba beletapostatok. És még mindig nem vagytok hajlandóak abbahagyni.
Eladott Ország
youtu.be/2cvHXNrC1Io
Amilyen vastag a bőr…
Rogán szomszédja, az elsősorban állami megrendeléseken zsírosodó Csetényi Csaba az ATV
Egyenes beszéd című műsorában vendégszerepelt (életében először), ahol azon vinnyogott, hogy neki kifejezetten rosszat tesz, hogy Rogán szomszédja. Ki a hibás ezért? Hát a média
természetesen: „Mert a média hajlamos minden egyes győzelmet, vagy vereséget ennek a
tükrében bemutatni. Ez valamilyen médiafolklór része, ez az eposzi jelzőm és éppen ezért
viszont mindent ebből láttatnak.” Amilyen vastag a bőr ezeknek a méltatlanul támadott
őstehetségeknek a pofáján, olyan nincs is, az már egészen biztos. Hogy még kerekebb legyen:
Csetényi állítása szerint soha nem találkozott még kormányzati korrupcióval. Pedig azt hittem,
hogy azért trappolt be panaszkodni a tévébe, hogy milyen durván dübörög a korrupció. De nem.
quadrocopter
Tágra nyílt szemekkel bámulja a trezort: "Nahát, nekem ennyi pénzem van? Ki tette ide?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.